reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Ale fajnie siedzi i fajnie leciała:)mój to wylatuje z fotelika samochodowego uwielbia to i robi to specjalnie.
:szok::szok::szok: fajnie leciała? Łoooo matkoooo!!!:szok::szok::szok: Aż mi sie coś zrobiło. :baffled:Ardzesh dzwonię po opiekę !!!:-D:-D:-D
Agi wylatuje z fotelika?:szok: specjalnie?:szok: lubi to?:szok: Boshe dziewczyno... albo ja jakaś nienormalna, albo... ( nie dokończę:sorry2:)

reklama
ale jestem tępa chciałam wam wkleić pare fotek i nie potrafię wgrać z komórki na kompa a nie jestem blądi . Muszę czekać na powrót moich komputerowców

ardzesh mala jest bosssska!!! mam nadzieje, ze nie potukla sie za bardzo. ale na focie jest szał :-D

a tak wyglada młody jak go namawiam żeby sie przewrocil na plecy - mina pt. 'no co Ty mama, nie chce mi sie' ;-)

Załączniki

• DSC06492.jpg
    DSC06492.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Boże co tu się dzieje !!!!:szok::szok::szok: Dzieci ćwiczące jogę i wskakujące z gondoli...
szczesliwa, adzesh co wy dajecie jeść tym dziewczynom...
agi fotka nad wodą - super, zazdroszczę pogody...
Zuzia ślicznie wyglądacie, a Zuzka jaki ma fajny rowerek :-)

reklama
ardzesh-ludzie moji, ależ sie wystraszyłam, nie no Mila przebija Wszystkie nasze maluszki, szok, szok, szok,
zanim nastempnym razem kaskaderke wklejisz to uprzedz jednym postem wstecz, ;-);-):-D:-D ona jest niesamowita, ja stawiam ze na siedem miesięcy to przy łózeczku będziejuż skikać i chodzić do okoła barierek, jakież ona ma silne nogi, cała jest silna, fantastyczna jest Milunia:-D:-D:tak::tak::-):-)

Agi-śliczby bobo z Miłosza, a Ty kochana super wygladasz:tak:;-):-)
labudka-słodziak, nic więcej hihihi....:-D:-D:tak::tak::-):-)

Do góry