reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki i filmiki

oj na otwartym to nie było nas całe wieki:

Załączniki

• 100_4266.jpg
    100_4266.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 100_4233.jpg
    100_4233.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_4232.jpg
    100_4232.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_4258.jpg
    100_4258.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 100_4271.jpg
    100_4271.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
szczesliwa kolejna mala gimnasyczka :-D super!!
:tak::tak::tak::tak::tak: no fantastycznie, poprostu bomba:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D
a kocyków to ja mam sporo [ czytaj mnustwo], bo u nas są bardzo taniei takie milusie, Max ma kocyki odziedziczone po Majce, jak sie urodziłl kupiłam mu dwa, bo byłam pewna że mała odda swoje [ choć połowe], niestety nic z tego, był momęt że z trzema spała żeby tylko Max jej nie zakosił, tak więc z czasem dokupiłam jeszcze jeden, teraz Maja z Maxem sie wymieniają, musze policzyć ile mają tych kocyków, sama jestem ciekawa hmm..:tak::tak::tak:;-);-);-):-):-):-)

Ardzesh, o rany, niezla z Mili akrobatka!:-D A co bedzie jak zacznie chodzic?:-)
Kraf, Krzys to niesamowity slodziak, a oczka ma piekniusie!:-)

reklama
Do góry