reklama
pluto_nova
Moderator
masz rację, pasuje, nie ma jednego jajkaTo po hiszpansku PESTKA pasuje mu
Anasta07
Fanka BB :)
Rozdziewiczenie samochodu przed jego ostateczną drogą (przynajmniej z nami)A co to za pomysł?
Ja sobie nie wyobrażam być bez dwóch aut. Wcześniej mieliśmy 2 stare, mój obchnęliśmy i kupiliśmy nowe. Teraz drugiego starego musimy się pozbyć i nie wiemy co dalej. Oboje jesteśmy bardzo niezależni i trochę ciężko sobie to wyobrazić, ale ja bym na ten moment nie sprzedawała dwóch starych żeby mieć jedno nowe. Tyle że ja na piechotę do pracy nie dojdę, a mąż na budowę musi mieć auto. Pewnie przez pewien czas mnie będzie woził do pracy i to ja będę tą bardziej uziemioną.No właśnie u nas się wczoraj taki temat pojawił, że może byśmy sprzedali oba auta, dołożyli kasę i kupili jakieś jedno młodsze. I nie wiem jak podejść do tematu, bo niby na co dzień stary nie potrzebuje bo na pieszo do pracy chodzi, ale są dni gdy każdy jeździ swoim i gdyby było jedno byłby kłopot Tylko on od września do czerwc jeżdzi do drugiej pracy jakieś 40 km i wtedy auto zablokowane na 3 dni w tygodniu.. Sama nie wiem
O matkooo jaką dzidzulaaaa Jeszcze słodszy!Z dedykacją dla @LadyCaro zdjęcia dzidzi. Chciałam również oznajmić, że we Francji nadaliśmy mu ksywę La Pipa, bo się bał schodów
Madame JS
Cóż, po francusku istnieje słowo La Pipe... To znaczy fajka. Ale w języku potocznym oznacza, że tak powiem, loda... :-)Z dedykacją dla @LadyCaro zdjęcia dzidzi. Chciałam również oznajmić, że we Francji nadaliśmy mu ksywę La Pipa, bo się bał schodów
Anka_83
Musimy to dobrze przemyśleć bo właśnie obawiam się takiego uziemienia. Stary pojedzie na działkę jakieś 50 km, a ja nawet nie będę miała jak do niego dojechać bo nie ma tam żadnych połączeń.. Albo pojedzie na weekend do roboty, a ja się z domu nie ruszę Ale wizja nowego auta kusząca Może sprzedam swojego, dołożę co mam i będę chociaż trochę młodszym jeździć.. Bo ten mój corsolot juz bardzo wysłużony i w dodatku ma tylko 2 drzwi.. A jeżeli się uda z to wolałabym jednak trochę większe autoRozdziewiczenie samochodu przed jego ostateczną drogą (przynajmniej z nami)
Ja sobie nie wyobrażam być bez dwóch aut. Wcześniej mieliśmy 2 stare, mój obchnęliśmy i kupiliśmy nowe. Teraz drugiego starego musimy się pozbyć i nie wiemy co dalej. Oboje jesteśmy bardzo niezależni i trochę ciężko sobie to wyobrazić, ale ja bym na ten moment nie sprzedawała dwóch starych żeby mieć jedno nowe. Tyle że ja na piechotę do pracy nie dojdę, a mąż na budowę musi mieć auto. Pewnie przez pewien czas mnie będzie woził do pracy i to ja będę tą bardziej uziemioną.
O matkooo jaką dzidzulaaaa Jeszcze słodszy!
Moonstone
Moderator
Przeczytałam: a tu byłeś bagietka u mamusi w brzuchu i musiałam przeczytać jeszcze razTrzaskaj jak najwięcej fot z podróży, a za kilka lat będziesz je oglądać z waszym bobaskiem i mówić "a tu byłeś u mamusi w brzuszku i jadłeś bagietkę "
Moonstone
Moderator
Ja nie wiedziałam, na cholere mi nowe buty do biegania, stanik i spodenki - koszulkę miałam z izby. Ale powiem tak… nie zmarnowały sięA to nie wiesz, ze każdy sport zaczyna się na zakupie odpowiedniego stroju i akcesoriow ? i zwykle na tym tez się kończy xD
Jak urodzę i dochowam to wrócę do biegania
reklama
Moonstone
Moderator
Moja nie ma nic już i tak o raz za dużo się oszczeniła.masz rację, pasuje, nie ma jednego jajka