Moonstone
Moderator
Przed slubem nie było trzonowania. Było brzoskwinkowaniePrzed ślubem nic a nic ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed slubem nie było trzonowania. Było brzoskwinkowaniePrzed ślubem nic a nic ?
Nie to nie jaja się jeszcze nie ujawniłam nikomu
Widziałam na insta tylko @pluto_nova i profilowe @Bibi89będę miała dużo do nadrabiania.
O Boże PUDELEK????? Bo ja kocham czytać pudelkaod 12 lat!!!!
Chciałabym żeby pudelek mnie obserwowałraz był "o mnie" artykuł na pudelku. A bardziej o moim komentarzu na insta
![]()
Ja tez teraz żałuje ze nie zaczęli wcześniejJasne, ja tez kiedyś nie chciałam wiec rozumiem. Teraz sobie głupia myśle, ze może jakbyśmy próbowali wcześniej to by się udało
Wynikało to z kwestii religijnych ? Bo z forum już wiem, ze jesteś katoliczka.Przed slubem nie było trzonowania. Było brzoskwinkowaniea mówiąc wprost był seks bez penetracji, za to pieszczoty także oralne (ale mąż mi, bo w druga stronę nie lubi
W sensie takim, że Ty byłaś gotowa, a Twój stary nie?Ja tez teraz żałuje ze nie zaczęli wcześniejw tym tygodniu miałam konsultacje z psychoterapeutą i właśnie tez zauważył ze jest u mnie ciągły żal do drugiej osoby z tego powodu
![]()
Nie. Wynikało to z tego, ze mąż, który deklaruje się jako niekatolik po prostu nie czuł takiej potrzeby, a ja przestałam naciskaćWynikało to z kwestii religijnych ? Bo z forum już wiem, ze jesteś katoliczka.
Mega szanuje, bo napewno nie było lekko
to noc poślubna była napewno magicznaNie. Wynikało to z tego, ze mąż, który deklaruje się jako niekatolik po prostu nie czuł takiej potrzeby, a ja przestałam naciskać![]()
Dokładnie tak, teraz twierdzi ze wgl to nie prawda no ale cóż jak to chłopW sensie takim, że Ty byłaś gotowa, a Twój stary nie?
U Nas było trochę podobnie, ale tłumacze sobie ze tak poprostu miało byćDokładnie tak, teraz twierdzi ze wgl to nie prawda no ale cóż jak to chłop![]()
miałam to samo, seksy w gumce ale wysłałam chłopa po testy do apteki bo tak się bałam ciążyJa kiedyś zemdlałam w pracy i pielęgniarki w szpitalu mówiły mi, ze napewno jestem w ciąży. Wtedy robiliśmy to w gumce, ale sobie wkręciłam, ze może rzeczywiście i pobiegłam po test. Aż mi wstyd, ze bylam
Taka naiwna![]()