reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Nie to nie ja 😄 ja się jeszcze nie ujawniłam nikomu🙈
Widziałam na insta tylko @pluto_nova i profilowe @Bibi89 :) będę miała dużo do nadrabiania.

O Boże PUDELEK????? Bo ja kocham czytać pudelka🤣🤣🤣 od 12 lat!!!!
Chciałabym żeby pudelek mnie obserwował 🤣 raz był "o mnie" artykuł na pudelku. A bardziej o moim komentarzu na insta😜

Nie. Pudelek należy do wp ;) my mamy inne równie ciekawe tytuły xD

Jasne, ja tez kiedyś nie chciałam wiec rozumiem. Teraz sobie głupia myśle, ze może jakbyśmy próbowali wcześniej to by się udało
Ja tez teraz żałuje ze nie zaczęli wcześniej :( w tym tygodniu miałam konsultacje z psychoterapeutą i właśnie tez zauważył ze jest u mnie ciągły żal do drugiej osoby z tego powodu :(

Przed slubem nie było trzonowania. Było brzoskwinkowanie :D a mówiąc wprost był seks bez penetracji, za to pieszczoty także oralne (ale mąż mi, bo w druga stronę nie lubi
Wynikało to z kwestii religijnych ? Bo z forum już wiem, ze jesteś katoliczka.
Mega szanuje, bo napewno nie było lekko

reklama
Ja kiedyś zemdlałam w pracy i pielęgniarki w szpitalu mówiły mi, ze napewno jestem w ciąży. Wtedy robiliśmy to w gumce, ale sobie wkręciłam, ze może rzeczywiście i pobiegłam po test. Aż mi wstyd, ze bylam
Taka naiwna 😬
miałam to samo, seksy w gumce ale wysłałam chłopa po testy do apteki bo tak się bałam ciąży 😅
To tylko potwierdza jak bardzo ciąża jest przez ludzi (głównie rodziców, opiekunów) demonizowana i przedstawiana jako koniec świata jeśli się w nią zajdzie w młodym wieku. Z perspektywy czasu naprawdę żałuję że nie wpadliśmy kilka lat temu. Teraz mimo dojrzałości do posiadania dzieci okazuje się że nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie nam dane je mieć 🥺

Do góry