Wezu
Fanka BB :)
Pewnie ch. UJ mi wyjdzie jak zwykle wizir - bielsze nie będzieNie no, tak na styk jak może coś wyjść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ch. UJ mi wyjdzie jak zwykle wizir - bielsze nie będzieNie no, tak na styk jak może coś wyjść
No to ja jutro 8 dni po prawdopodobnej owulce i sikam, wale toPewnie ch. UJ mi wyjdzie jak zwykle wizir - bielsze nie będzie
Ja ostatnio zamówiłam taki jeden kartonik. Czeka na uroczyste rozpoczęcie ale dwa to już widzę na bogato! Ale po co się szczypaćAlbo grubo albo wcale Zobacz załącznik 1421289
wiem kochana, robię w ubezpieczeniachOby się ubezpieczenie nie przydało ale pamiętaj żeby dobrze sprawdzić owu, czy nie ma w wyłączeniach ciąży i jej powikłań
No niby tak.Hmmm, chyba nie chciałabym umowy na zastępstwo, bo potem znow szukanie pracy... To strasznie niepewne. Choć oczywiście zrobisz jak chcesz, zawsze to kolejna pozycja do cv i nowe doświadczenia
Ty już jutro się testujesz?!No to ja jutro 8 dni po prawdopodobnej owulce i sikam, wale to
W sobotę idę na moni, więc dowiem się, czy była
No jutro, ale nie wiem po coTy już jutro się testujesz?!
Ja idę jutro na monitoring sprawdzić czy pęcherzyk rośnie porządnie. Czuję kłucie w lewym jajniku więc jeszcze siedzi pytanie jak jego forma. Dowiem się jutro rano
To teraz ja ci kibicuję! Ta opcja z innym działem brzmi bardzo korzystnie, nawet myśląc o ciąży i powrocie do pracy po macierzyńskim, kocham pracę zdalną. Zastanów się na spokojnie, a z tego że jesteś tak rozchwytywana trzeba się cieszyć!@Erinti7 gartuluje! Cieszę się, że podjęłaś taką decyzję - bardzo Ci kibicowałam
Ja jestem w swojej starej pracy ostatnie dwa dni stacjonarnie - dużo miłych spotkań i słów, ale tez sztuczności z dyrekcja. Bardzo się cieszę, że od nich odchodzę
Jestem po rozmowie z dyrektorka z innego działu - zakresowo bardzo ciekawie, bardziej międzynarodowo, po części pracowałabym przy czymś co znam tylko z innej strony ale z bardzo fajna babka, dodatkowo przy dużym zagranicznym projekcie. Mam zgodę na prace zdalnie. Kasowo nawet trochę więcej niż teraz, a generalnie to są już bardzo spoko pieniądze - takie na normalne życie i jeszcze można coś odkładać. Do tego na 4 dni w tygodniu. A z minusów - działalność i to jednak ta sama firma, tylko inny dział.
Jutro mam spotkanie w dużym wydawnictwie - tam z minusów to umowa na zastępstwo.
No i pewnie, sikaj na zdrowie !No jutro, ale nie wiem po co
Nikt mi nie zabroni, więc sikam