reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Link do: Wyborcza.pl :D patrzcie jakie ciasteczka xD

z28661972IH.jpg

A to juz niebawem masz transfer?
W poniedziałek miałam punkcję i transfer jest odroczony na razie, żeby moje hormony się uspokoiły. Czyli pewnie będzie za jakiś miesiąc. Najpierw czekamy na info czy będzie co transferować - w sobotę ma dzwonić embriolog ile zarodków mrozi (po upływie drugiej doby były cztery).

30 lipca, takie 3 tygodnie 🙈
Będziemy atakować cię życzeniami!
Stres mam straszny 🙈
Powiem ci szczerze: to jest tak piękny czas i mija tak szybko, że stresując się odbierasz sobie odrobinę tego szczęścia (przynajmniej na etapie przygotowań, bo później na pewno w którymś momencie stres ci minie). Jeśli jesteś pewna, że chcesz wyjść za swojego i zaprosiliście ludzi wam bliskich i szczerych w swojej sympatii do was, to nie masz się czego obawiać, bo to po prostu celebrowanie waszej miłości (a nie konkurs na najładniejszą panną młodą, najlepsze wesele). Tak to sobie tłumacz ;) Nam się wszyscy dziwili, że 0 stresu, a my ze starym byliśmy po prostu tak szczęśliwi, że nie przejmowaliśmy się szczegółami (np. tego że nam się zapodziała jedna winietka i zgubiłam szminkę od mojego makijażu, albo tym co się stało z moimi włosami).

Będziemy atakować cię życzeniami!

Powiem ci szczerze: to jest tak piękny czas i mija tak szybko, że stresując się odbierasz sobie odrobinę tego szczęścia (przynajmniej na etapie przygotowań, bo później na pewno w którymś momencie stres ci minie). Jeśli jesteś pewna, że chcesz wyjść za swojego i zaprosiliście ludzi wam bliskich i szczerych w swojej sympatii do was, to nie masz się czego obawiać, bo to po prostu celebrowanie waszej miłości (a nie konkurs na najładniejszą panną młodą, najlepsze wesele). Tak to sobie tłumacz ;) Nam się wszyscy dziwili, że 0 stresu, a my ze starym byliśmy po prostu tak szczęśliwi, że nie przejmowaliśmy się szczegółami (np. tego że nam się zapodziała jedna winietka i zgubiłam szminkę od mojego makijażu, albo tym co się stało z moimi włosami).
Na naszym slubie bylo 35 stopni (taki upal jak ostatnio byly), mojemu mężowi przesiakla marynarka na plecach a ja zamiast fal mialam lejce xd

reklama
Do góry