reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Eeesuuu dziewczyny jutro mam 8.20 wizytę u gina, żeby skontrolować czy pęcherzyk piękny już czy niekoniecznie. Dziś oczywiście mi się śniło, że gin powiedział „nic tu nie ma wszysyko pękło niedojrzałe” mimo że wczoraj nawet o tym nie myślałam, to jednak podświadomość robi swoje 😂😂😂

@Erinti7 gartuluje! Cieszę się, że podjęłaś taką decyzję - bardzo Ci kibicowałam :)

Ja jestem w swojej starej pracy ostatnie dwa dni stacjonarnie - dużo miłych spotkań i słów, ale tez sztuczności z dyrekcja. Bardzo się cieszę, że od nich odchodzę :)

Jestem po rozmowie z dyrektorka z innego działu - zakresowo bardzo ciekawie, bardziej międzynarodowo, po części pracowałabym przy czymś co znam tylko z innej strony ale z bardzo fajna babka, dodatkowo przy dużym zagranicznym projekcie. Mam zgodę na prace zdalnie. Kasowo nawet trochę więcej niż teraz, a generalnie to są już bardzo spoko pieniądze - takie na normalne życie i jeszcze można coś odkładać. Do tego na 4 dni w tygodniu. A z minusów - działalność i to jednak ta sama firma, tylko inny dział.
Jutro mam spotkanie w dużym wydawnictwie - tam z minusów to umowa na zastępstwo.

Mnie ostatnio do takiej paczki testów dorzucili gratis sudocrem i jakieś próbki kosmetyków dla bombelków xD tacy naiwni, myśleli że zajdę w ciążę zanim te gratisy się przerterminują xD oddałam bombelkowi w rodzinie
Mi to nie dorzucili nic prócz paragonu, może od trzydziestu zaczynaja się gratisy? 🤔🙈

reklama
@Erinti7 gartuluje! Cieszę się, że podjęłaś taką decyzję - bardzo Ci kibicowałam :)

Ja jestem w swojej starej pracy ostatnie dwa dni stacjonarnie - dużo miłych spotkań i słów, ale tez sztuczności z dyrekcja. Bardzo się cieszę, że od nich odchodzę :)

Jestem po rozmowie z dyrektorka z innego działu - zakresowo bardzo ciekawie, bardziej międzynarodowo, po części pracowałabym przy czymś co znam tylko z innej strony ale z bardzo fajna babka, dodatkowo przy dużym zagranicznym projekcie. Mam zgodę na prace zdalnie. Kasowo nawet trochę więcej niż teraz, a generalnie to są już bardzo spoko pieniądze - takie na normalne życie i jeszcze można coś odkładać. Do tego na 4 dni w tygodniu. A z minusów - działalność i to jednak ta sama firma, tylko inny dział.
Jutro mam spotkanie w dużym wydawnictwie - tam z minusów to umowa na zastępstwo.
Hmmm, chyba nie chciałabym umowy na zastępstwo, bo potem znow szukanie pracy... To strasznie niepewne. Choć oczywiście zrobisz jak chcesz, zawsze to kolejna pozycja do cv i nowe doświadczenia 😃

Do góry