reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
wizytę mam 26.07, więc albo będzie oglądanie, albo ciśnięcie lekarza… Jak wrócimy w piątek, to w sobotę albo w niedzielę chyba pójdę do labo o zobaczę jak beta, żeby wiedzieć co robić na wizycie. Chyba, że sytuacja wcześniej wyjaśni się sama 😝
Oo w moje urodziny, mam nadzieję ze przyniosą Ci szczęście i malutkie serduszko 😍
Wiem, ze masz za soba biochemy, ale myśl pozytywnie, teraz bety jest więcej i taki piekny prog, no naprawdę trzynam kciuki! @Ceonis daj dla pewności jakies zaklecie 😁

Oo w moje urodziny, mam nadzieję ze przyniosą Ci szczęście i malutkie serduszko 😍
Wiem, ze masz za soba biochemy, ale myśl pozytywnie, teraz bety jest więcej i taki piekny prog, no naprawdę trzynam kciuki! @Ceonis daj dla pewności jakies zaklecie 😁
podobny próg był w zeszłym miesiącu 😂 Dzień wcześniej (25.07) mój Krystian ma 16 urodziny 😁

Pytanie do dziewczyn które zażywają Miovelie Nać od rana kłócie lewego jajnika (owulacja powinna być w tym miesiącu z lewego ) plus śluz zabarwiony troszeczkę krwią. Myślicie ze zwiastuje go owulacje, nie zaczęłam robić w tym miesięcy testów bo już mi się nie chce 😁

Hej laski! Mam pytanie z serii głupie pytania… jak liczycie dpo? Hipotetycznie owu ma być 9 lipca sobota to liczycie od niedzieli 10 lipca jako 1 dzień? Czy później?

Pytanie do dziewczyn które zażywają Miovelie Nać od rana kłócie lewego jajnika (owulacja powinna być w tym miesiącu z lewego ) plus śluz zabarwiony troszeczkę krwią. Myślicie ze zwiastuje go owulacje, nie zaczęłam robić w tym miesięcy testów bo już mi się nie chce 😁
To się bierze od 3dc przez 5 dni i ja w poprzednim cyklu miałam jakoś do 9-10 dc bóle brzucha jak przy miesiączce. I teraz jest też podobnie. Też miałam kłucia i różne inne takie objawy "jakich nigdy nie miałam" i w ciąży nie jestem...

reklama
Dostałam pracę!
Z minusów: zgodziłam się na nieco mniej ciekawe warunki na okresie próbnym (3 miesiące) z perspektywą, że po tym czasie będę chciała UoP i dobre siano. Finansowo na start i tak wyjdę lepiej niż do tej pory, a do pracy jako freelancer zawsze mogę wrócić. Zobaczymy jak się to potoczy.
Super! Nie wiem co będziesz robić ale weź tam zapytaj czy prawnika nie szukają jakiegoś zdalnego 😂😂😂😂 ja czuję, że stąpam obecnie po cienkim lodzie w obecnej robocie 😂😂😂

Do góry