reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
20 😀
O fuck! A ja przed starym ukrywałam jak zamówiłam 5 😂😂
Ja już się nawet nie kryje, stary wie, ze mam pierdolca 😂 ale gdyby któryś wyszedł pozytywny to sam kazałby mi lać na 20 dla pewności 😀
Obrabowałaś hurtownię ;D?

Ja ostatnio specjalnie brałam różnych firm, gdyby któryś wydawał mi się mało wiarygodny :D...
Nie, ale mam nadzieje, ze pan z Allegro myśli, ze to na handel 😬😬😬🫣🤣

20 😀

Ja już się nawet nie kryje, stary wie, ze mam pierdolca 😂 ale gdyby któryś wyszedł pozytywny to sam kazałby mi lać na 20 dla pewności 😀

Nie, ale mam nadzieje, ze pan z Allegro myśli, ze to na handel 😬😬😬🫣🤣
Ale to tak jest, ja zrobiłam 1 bo tylko jeden miałam, to mąż zaraz ubrany był i leciał do apteki po następny... A na drugi dzień to samo
W sumie to on sam te testy robił 🙃 ja tylko sikałam do kieliszka

reklama
wizytę mam 26.07, więc albo będzie oglądanie, albo ciśnięcie lekarza… Jak wrócimy w piątek, to w sobotę albo w niedzielę chyba pójdę do labo o zobaczę jak beta, żeby wiedzieć co robić na wizycie. Chyba, że sytuacja wcześniej wyjaśni się sama 😝
Co się wyjaśni... jak będziesz szukała woreczka w aucie to to nie będzie choroba lokomocyjna 👶👶👶 jak Ci kawusia nad wodą nie przypasuje to to nie dlatego, że źle zaparzona 👶👶👶

Do góry