Jula19
Fanka BB :)
nawet tak nie mównie, bo jedziemy na Eurotrip - najwyżej poronię na wakacjach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet tak nie mównie, bo jedziemy na Eurotrip - najwyżej poronię na wakacjach
20Ile sztuk?
Ja już się nawet nie kryje, stary wie, ze mam pierdolca ale gdyby któryś wyszedł pozytywny to sam kazałby mi lać na 20 dla pewnościO fuck! A ja przed starym ukrywałam jak zamówiłam 5
Nie, ale mam nadzieje, ze pan z Allegro myśli, ze to na handelObrabowałaś hurtownię ;D?
Ja ostatnio specjalnie brałam różnych firm, gdyby któryś wydawał mi się mało wiarygodny ...
Mam nadzieję ze tak się nie stanie, ale masz kartę ekuz na wszelki wypadek? Albo jakieś ubezpieczenie ?nie, bo jedziemy na Eurotrip - najwyżej poronię na wakacjach
Ale to tak jest, ja zrobiłam 1 bo tylko jeden miałam, to mąż zaraz ubrany był i leciał do apteki po następny... A na drugi dzień to samo20
Ja już się nawet nie kryje, stary wie, ze mam pierdolca ale gdyby któryś wyszedł pozytywny to sam kazałby mi lać na 20 dla pewności
Nie, ale mam nadzieje, ze pan z Allegro myśli, ze to na handel
ubezpieczenie będę brała turystyczneMam nadzieję ze tak się nie stanie, ale masz kartę ekuz na wszelki wypadek? Albo jakieś ubezpieczenie ?
A na kiedy planujesz pierwsze USG?ubezpieczenie będę brała turystyczne
Oby się nie przydałoubezpieczenie będę brała turystyczne
wizytę mam 26.07, więc albo będzie oglądanie, albo ciśnięcie lekarza… Jak wrócimy w piątek, to w sobotę albo w niedzielę chyba pójdę do labo o zobaczę jak beta, żeby wiedzieć co robić na wizycie. Chyba, że sytuacja wcześniej wyjaśni się samaA na kiedy planujesz pierwsze USG?
spoko, ja się nie smucę, mam pełne skupienie na wakacjeOby się nie przydało
Co się wyjaśni... jak będziesz szukała woreczka w aucie to to nie będzie choroba lokomocyjna jak Ci kawusia nad wodą nie przypasuje to to nie dlatego, że źle zaparzonawizytę mam 26.07, więc albo będzie oglądanie, albo ciśnięcie lekarza… Jak wrócimy w piątek, to w sobotę albo w niedzielę chyba pójdę do labo o zobaczę jak beta, żeby wiedzieć co robić na wizycie. Chyba, że sytuacja wcześniej wyjaśni się sama