Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile sztuk?Albo grubo albo wcale Zobacz załącznik 1421289
O fuck! A ja przed starym ukrywałam jak zamówiłam 5Albo grubo albo wcale Zobacz załącznik 1421289
Mam wyniki, przyrost w normie, ale jakoś tak mam średnie podejście… No nic… W sobotę wyjeżdżamy i niech się dzieje co chce
Juz nie masz na nic wpływu mam nadzieje ze jak wrócisz z wakajków to będziesz słuchać serduszkaMam wyniki, przyrost w normie, ale jakoś tak mam średnie podejście… No nic… W sobotę wyjeżdżamy i niech się dzieje co chce
nie, bo jedziemy na Eurotrip - najwyżej poronię na wakacjachBędziesz jeszcze sprawdzać?
Obrabowałaś hurtownię ;D?Albo grubo albo wcale Zobacz załącznik 1421289
A będziesz trzaskała zagraniczne testy?nie, bo jedziemy na Eurotrip - najwyżej poronię na wakacjach
Ja też zawsze kupije różne i mam taka zbieranineObrabowałaś hurtownię ;D?
Ja ostatnio specjalnie brałam różnych firm, gdyby któryś wydawał mi się mało wiarygodny ...
już nie sikam, szkoda kasyA będziesz trzaskała zagraniczne testy?