Cookie_
Moderator
Dokładnie B12W związku z metą?
Na pewno witamina B jest bardzo ważna, bo meta zaburza jej wchłanianie i trzeba suplementować. Inozytol to ogólnie spoko dla lepszych pęcherzyków .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie B12W związku z metą?
Na pewno witamina B jest bardzo ważna, bo meta zaburza jej wchłanianie i trzeba suplementować. Inozytol to ogólnie spoko dla lepszych pęcherzyków .
Ale w ciąży często tak jest że żelazo spada albo na jest granicy. Lubisz buraczki?? Albo szpinaczek??Mam wyniki. Jedynie ferrytyna chyba mogłaby być wyższa bo 37,20.
Jedno i drugie Mięsko z resztą teżAle w ciąży często tak jest że żelazo spada albo na jest granicy. Lubisz buraczki?? Albo szpinaczek??
Mówią że zakwas z buraka jest spoko, a dla niecięzarnych herbata z pokrzywyAle w ciąży często tak jest że żelazo spada albo na jest granicy. Lubisz buraczki?? Albo szpinaczek??
BioręDokładnie B12
Muszę kupić buraczkiMówią że zakwas z buraka jest spoko, a dla niecięzarnych herbata z pokrzywy
Biorę
Nie zgadzam się na siedzenie do jesieni!!!!Je yyy dotarłam w końcu!
Doczytałam.
Dawno nie miałam takich tyłów. No ale to przez sesje, a to makijaż próbny, a to poradnia małżeńska itp itd.
@Moonstone podziwiam Twe umiejętności plastyczne
@LadyCaro ja cały wątek dla Ciebie czytałam, bo czekałam na zdjęcie z dwoma kreskami dobrze, że masz coś konkretnego i że w końcu można robić coś więcej, niż suplementowac starego
Ja musze czekać do następnego okresu, żeby zbadać poziom prolaktyny i w razie czego zacząć brać leki.
Także będziemy sobie siedzieć do jesieni
11 godzin później to znak że nadrobiłam dzień wczorajszy!Hejo w poniedzialek! Niech ten tydzień bedzie laskaw!
ja czekam na śliwki i bede właśnie tak ciasto wtedy robicCześć dziewczyny. Wczoraj zrobilam ciasto z truskawkami i patrząc na to co mam w pracy dzisiaj to bedziw moj główny skladnik pożywienia
Zobacz załącznik 1418037