reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Je yyy dotarłam w końcu!
Doczytałam.
Dawno nie miałam takich tyłów. No ale to przez sesje, a to makijaż próbny, a to poradnia małżeńska itp itd.
@Moonstone podziwiam Twe umiejętności plastyczne 😁
@LadyCaro ja cały wątek dla Ciebie czytałam, bo czekałam na zdjęcie z dwoma kreskami 🙈 dobrze, że masz coś konkretnego i że w końcu można robić coś więcej, niż suplementowac starego 😉
Ja musze czekać do następnego okresu, żeby zbadać poziom prolaktyny i w razie czego zacząć brać leki.
Także będziemy sobie siedzieć do jesieni 😂

Je yyy dotarłam w końcu!
Doczytałam.
Dawno nie miałam takich tyłów. No ale to przez sesje, a to makijaż próbny, a to poradnia małżeńska itp itd.
@Moonstone podziwiam Twe umiejętności plastyczne 😁
@LadyCaro ja cały wątek dla Ciebie czytałam, bo czekałam na zdjęcie z dwoma kreskami 🙈 dobrze, że masz coś konkretnego i że w końcu można robić coś więcej, niż suplementowac starego 😉
Ja musze czekać do następnego okresu, żeby zbadać poziom prolaktyny i w razie czego zacząć brać leki.
Także będziemy sobie siedzieć do jesieni 😂
Nie zgadzam się na siedzenie do jesieni!!!!

reklama
Cześć Dziewczyny 😊Przepraszam, że tak wyskakuje z zupełnie innym wątkiem niz ten bieżący w Waszej rozmowie, ale od jakiegoś czasu jestem taka cicha czytelniczka m.in. tego wątku i w koncu postanowiłam się odezwać, bo chciałabym Was o cos spytac. Czy zdarzyło Wam się w którymś cyklu plamic krótko po owulacji, przy jednoczesnym koszmarnym bólu piersi? Ja w ubiegly piątek byłam na usg- monitoringu, ginekolog powiedziała mi, że owulacja nastąpi w sobotę, a od niedzieli strasznie bolą mnie piersi. Dodatkowo dzisiaj będąc w pracy pobolewało mnie dziwnie podbrzusze, a kiedy poszłam do toalety okazało się że delikatnie krwawie/plamię. Myślicie, że to krwawienie można jeszcze podciągnąć pod krwawienie owulacyjne? Miałyście kiedyś podobne symptomy?

Do góry