reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
W kwestii opalania to jesteście cienkie przy poim starym. Nie dość, ze w 15 min jest czerwony jak burak to jeszcze opala się tal, ze cała ręka blada a rowniotki prostokąt na ręce opalony. Albo jakieś kolka na nogach, jakby mu ktoś banki stawiał, jakby miał wyznaczone partie ciała w figury geometryczne, które się opalają 🤦‍♀️

A ja zawsze miałam mega problem z opalaniem się. Ciągle cała blada jak dupa starego @LadyCaro 😄 i jak zaczęłam suplementowac wit d3 to nagle się pięknie opalam. I to nie tylko na dekolcie i rękach ale nawet nogi i brzuch 😮 myślicie ze wit d3 pomaga w opalaniu? Miałam mega niski poziom jak badałam, przed suplementacja bo tylko 19
„Blada jak dupa starego @LadyCaro <3”

jogurcik No fajnie ;) tak a propos właśnie ja tak nie lubię zapachu maslanki połączonej ze zjarana skóra. Ale nie powiem bo jak tak cierpiałam kiedys to mama mnie tym smarowała. Wszystko normalnie się wtapialo w skórę. Ale ten zapach poznien nawet po umyciu czułam 🤔

W kwestii opalania to jesteście cienkie przy poim starym. Nie dość, ze w 15 min jest czerwony jak burak to jeszcze opala się tal, ze cała ręka blada a rowniotki prostokąt na ręce opalony. Albo jakieś kolka na nogach, jakby mu ktoś banki stawiał, jakby miał wyznaczone partie ciała w figury geometryczne, które się opalają 🤦‍♀️
Jak ja pisze 🤦‍♀️

reklama
ooo to by z moim się nadal. Mój też się dziwnie opala. Kiedyś jak byłam z nim na rybach tzn ja leżałam i się opalałam a on łowił. Smarowałam mu wtedy plecy filtrem. No i na sam koniec mu taka pianę przybilam na plecach. I opaliła mu się normalnie moja dłoń. Ja byłam w szoku. Tak plecy były Ok a ta moja dłoń normalnie ogień. Ja nie potrafię tego do dziś rozkminic.

Do góry