LadyCaro
Fanka BB :)
Ja po orgazmie nigdy nie moge sie wysikać od razu, dopiero kilka minut potemmi też się zawsze chce siku a co najlepsze mam problem żeby to zrobić !! Czuje się wtedy jakąś zatkana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po orgazmie nigdy nie moge sie wysikać od razu, dopiero kilka minut potemmi też się zawsze chce siku a co najlepsze mam problem żeby to zrobić !! Czuje się wtedy jakąś zatkana
A ja wam powiem, ze nie wiem czy to co czujeJa po orgazmie nigdy nie moge sie wysikać od razu, dopiero kilka minut potem
Tzn w ogole nie wiesz czy go masz?A ja wam powiem, ze nie wiem czy to co czuje
to orgazm. Może trochę to głupio zabrzmi, ale… no coz Znaczy… to trudno zdefiniować
Dokładnie tak. Wiem, ze jest fajnie i w ogole ale nie wiem czy to to XDTzn w ogole nie wiesz czy go masz?
Nie wiem czy to.dobry temat do rozmowy skoro masz bana na seks terazDokładnie tak. Wiem, ze jest fajnie i w ogole ale nie wiem czy to to XD
Się grubo zrobiło
Tak mam to samo już dawno to zauważyłam! Że jak chce mi się siku to się bardziej skupiam na TEJ chwili i bardziej odczuwam, bo mam presję tego pełnego pęcherzaEj jak mi sie chce troche siku to mi fajniej podczas seksu xD
spoko ja np nigdy nie miałam orgazmu przy penetracji ... Kiedyś myślałam ,że jestem dziwaczka ... Z wiekiem mi przeszłoDokładnie tak. Wiem, ze jest fajnie i w ogole ale nie wiem czy to to XD
Się grubo zrobiło
to ja się wtedy w ogóle nie mogę wyluzować bo się boje ze posikam staregoTak mam to samo już dawno to zauważyłam! Że jak chce mi się siku to się bardziej skupiam na TEJ chwili i bardziej odczuwam, bo mam presję tego pełnego pęcherza
Są różne fetyszeto ja się wtedy w ogóle nie mogę wyluzować bo się boje ze posikam starego
A później są takie durne sny. Śniło mi się ze byłam księżniczka i najpierw kochałam się z moim ochroniarzem a potem z porywaczem XDNie wiem czy to.dobry temat do rozmowy skoro masz bana na seks teraz