Owulacja
Fanka BB :)
Będzie gra pt. "Która ona pasuje do trzona?"będą zdjęcia trzonów!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie gra pt. "Która ona pasuje do trzona?"będą zdjęcia trzonów!
Możesz brac 2 a możesz brać 4 . Inozytol nie zaszkodziWrócę znowu do tego inozytolu. Jak nie mam pcos to wystarczy brać 2g? Czy po prostu mam nie przekraczać 4 na dobę i będzie hulało?
A to ostatnio pisałam, ze mój stary siedział na kiblu i właśnie powiedział do siebie gra o trzon i zaśmiewał się na tym kiblu do łez xDTeraz mi się skojarzyło, był taki serial (bardzo lubiłam) gra o tron… my tu mamy serial pt. Gra o trzon
DrylowanieNo ja mówię wczoraj do Starego że zaczynamy trzonowanie
Przychodzę z pomocą:A ja nie wiem jak to przetłumaczyć żeby to wciąż było zabawne
Hahahahaha musiałam to gdzieś ominąć ale mi się to dziś skojarzyło i ubawiło na maksaA to ostatnio pisałam, ze mój stary siedział na kiblu i właśnie powiedział do siebie gra o trzon i zaśmiewał się na tym kiblu do łez xD
Widziałam trzoooooonaaaa cieeeeń ! Do góry wybił się niczym ptak!Ona maaaaaa
Trzona
Nie wiesz jaaaaaak
Wielkiego
JAKA TO MELODIAAAAAA?