reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Tak, racja. Sala moja spiewa sobie 300/320/340 wybraliśmy środkowy jeśli ceny skoczą do 400/500 to mam to w dupie robię tylko obiad i tyle 😂😂😂
Mojej kumpeli podnieśli cenę za talerzyk o 50 zł (!!!!) na tydzień przed weselem. A ona wesele robiła wielkie, na 250 osób, no to prosta matematyka. Do tego to, co wcześniej miała mieć w cenie czyli tort, grilla na poprawinach, wiejski stół itd nagle okazało się być jednak płatne w kwotach kolejno 1600, 2500, 2500zl. Tydzień przed weselem podnieśli jej koszta o prawie 20tys. Ja bym teraz nie zdecydowała się na wesele na 100%.

reklama
Ja nad morzem, okolice Trójmiasta ale na wsi 😂

To gdzieś niedaleko mnie 😂😂
Mojej kumpeli podnieśli cenę za talerzyk o 50 zł (!!!!) na tydzień przed weselem. A ona wesele robiła wielkie, na 250 osób, no to prosta matematyka. Do tego to, co wcześniej miała mieć w cenie czyli tort, grilla na poprawinach, wiejski stół itd nagle okazało się być jednak płatne w kwotach kolejno 1600, 2500, 2500zl. Tydzień przed weselem podnieśli jej koszta o prawie 20tys. Ja bym teraz nie zdecydowała się na wesele na 100%.
Ja najpierw zobaczę jak jest skonstruowana umowa, mam zamiar ją negocjować jeśli będzie coś co będzie świadczyć o tym, ze nagle mi koszt wesela podniesie o 40% to będę tam negocjować 😂Wszystko jasne inflacja itd. Ale też bez przegięcia pały 😂😂😂

Do góry