reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Gratulacje, spokojnego okresu ciąży.
% się nie przejmuj. Ja w pierwszej ciąży oblewałam obronę a po kilku dniach mi test cień cienia wyszedł. Będzie dobrze. Też się denerwowałam.

Powiedzcie laski która z was używała ovitrelle? jak to jest, lekarz tak normalnie to przepisuje czy tylko wtedy kiedy są potwierdzone problemy z owulka?
Ja używałam w tym cyklu, w poprzednim zrobiła mi się cysta na 4.5cm więc teraz dostałam ovitrelle. Wada oprócz czekania na testowanie dłużej (na opakowaniu pisze ze do 10 dni może się utrzymywać, u mnie 8dpo już była niel vizira) jest cena bo ja płacił teraz w aptece ziko 160zl za jeden zastrzyk 😫 Ale warto było bo jestem w ciąży 🥰

reklama
Do góry