Jula19
Fanka BB :)
super! Czerwiec był taki smutny także teraz trzeba nadrobić!@pluto_nova gratulacje w lipcu idziecie jak burza oby tak dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super! Czerwiec był taki smutny także teraz trzeba nadrobić!@pluto_nova gratulacje w lipcu idziecie jak burza oby tak dalej
gdy potwierdziłam owu (4 wyższymi temperaturami) to przestałam mierzyć,bo tylko zależało mi na tym, żeby wiedzieć kiedy spodziewać się okresuA masz wykres temp? Jak tak to poka
Gratulacje kochana!gdy potwierdziłam owu (4 wyższymi temperaturami) to przestałam mierzyć,bo tylko zależało mi na tym, żeby wiedzieć kiedy spodziewać się okresu
Na którego marca termin ?Jesteście przekochane!
Ja używałam w tym cyklu, w poprzednim zrobiła mi się cysta na 4.5cm więc teraz dostałam ovitrelle. Wada oprócz czekania na testowanie dłużej (na opakowaniu pisze ze do 10 dni może się utrzymywać, u mnie 8dpo już była niel vizira) jest cena bo ja płacił teraz w aptece ziko 160zl za jeden zastrzyk Ale warto było bo jestem w ciążyPowiedzcie laski która z was używała ovitrelle? jak to jest, lekarz tak normalnie to przepisuje czy tylko wtedy kiedy są potwierdzone problemy z owulka?
jakoś 14-15.03Na którego marca termin ?
Haha zapewne mózg wiedział co robi xD to żeś zakończyła starania z przytupemDziewczyny na weselu jadłam tatara i sery pleśniowe, czy mój mózg wiedział, że to ostatni raz? Dlatego rzuciłam się na te specyfiki i się nayebałam?