Kamilad
Fanka BB :)
A masz wykres temp? Jak tak to pokakupię na wynos i będę czekać na otwarcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz wykres temp? Jak tak to pokakupię na wynos i będę czekać na otwarcie
No lipiec 2022 na bogato! wakacje to dobry czas na wizyty trzona@pluto_nova co się tu odjebaoooo ?! ale jaja ! Aż chyba ja w tym miesiącu się zapisze na testowanie
A tak swoją drogą to ustaliliśmy ze starym że skoro mam tak dobre wyniki I USG wyszło czyste juz miesiąc temu to robię drożność miesiąc wcześniej, końcem sierpnia i od razu działamy
„Zajebiste ma plemniki”napisałam mu smsa, bo jest w pracy, nie sądziłam, że w taki sposób będziemy pisać
Witamy w moim świecie XDZaraz się zesram No bez kitu, nie byłam na to ani trochę gotowa! Wtf?
dobrze, że powstał ten wątek bo jak wszystkie zaciążą w lipcu to na staraczkach nie miałby kto pisać„Zajebiste ma plemniki”
Mowilam, że lipiec to dobry miesiąc!