Erinti7
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Twoją nową pracę!Dobra, wyłączam poraz ostatni laptopa służbowego i idę zdać sprzęt. Baj baj, stara firmo, Popłaczę sie
Jak mi cieżko zamykać etapy w życiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za Twoją nową pracę!Dobra, wyłączam poraz ostatni laptopa służbowego i idę zdać sprzęt. Baj baj, stara firmo, Popłaczę sie
Jak mi cieżko zamykać etapy w życiu
Powodzenia w nowej pracy.Trzymam kciuki za Twoją nową pracę!
Siofor SR czy taki zwykły ? Ile dostałaś?No, dziewczyny.
Spojrzal na moja krzywa i "o, ale insulinoopprnosc to jest" od razu :O dostalam siofor, to meta chyba?
Mam tez skierowanie na histero, dodatkowo jak wznowimy starania mam przyjść na monotoring.
No, takie podejście to ja rozumiem.
Tak to meta, jaką dawka ?No, dziewczyny.
Spojrzal na moja krzywa i "o, ale insulinoopprnosc to jest" od razu :O dostalam siofor, to meta chyba?
Mam tez skierowanie na histero, dodatkowo jak wznowimy starania mam przyjść na monotoring.
Jesli sr to ten o przedluzonym uwalnianiu to tenSiofor SR czy taki zwykły ? Ile dostałaś?
Tak, to meta. Siofor ostatnio było trudniej kupić i dawali Metformax w aptece.
Jak wykupie to Wam powiemTak to meta, jaką dawka ?
Brawo pan gin!No, dziewczyny.
A tam Ci nie spadała po 2h glukoza czy insulina?No, dziewczyny.