kasiaa91
Fanka BB :)
Ja dalej nie rozumiemTeż kiedyś nie rozumiałam. Dopiero jak się temu bliżej przyjrzałam to nabrało to sensu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dalej nie rozumiemTeż kiedyś nie rozumiałam. Dopiero jak się temu bliżej przyjrzałam to nabrało to sensu
Też kocham te programy o urządzaniu wnętrz. Kiedyś też o tym myślałam jako alternatywę przed swoją karierą. Ale właśnie trafić w czyjeś gusta, to chyba nie moja bajka. Będę mieć urządzanie własnego domu niebawem i trochę mnie to przeraża, za dużo rzeczy mi się podoba, a do tego trzeba mieć pieniążki na ładne rzeczyApropo wymarzonej pracy to ja chcialabym być projektantem wnetrz, kocham urzadzanie nasze mieszkanie miesiac projektowałam i tak mnie to wciagało... i jeszcze co chwile cos zmieniam
Wszystko w normieej dziewczyny, bo jedyne co ja ogarniam to TSH, powiedzcie mi czy to any i ft4 jest ok?
Zobacz załącznik 1418101
Ooo ksiegarnio -kawiarnia super pomysł! Chetnie bym bywala.Ja mam plan, ze kiedyś otworze kawiarnie i będzie w niej masa książek w drewnianych regałach aż do sufitu i planszowki. I wieczory z pisarzami albo mini koncerty
Ale ogolnie jestem mega zadowolona z pracy, którą aktualnie mam
Ja mam plan, ze kiedyś otworze kawiarnie i będzie w niej masa książek w drewnianych regałach aż do sufitu i planszowki. I wieczory z pisarzami albo mini koncerty
Ale ogolnie jestem mega zadowolona z pracy, którą aktualnie mam
A jakie leki bierzesz? Bo mi po Dostinexie ładnie spadło.Dziewczyny, jestem załamana Zrobiłam tą prolaktynę jak kazał lekarz "za jakiś czas", stosując się oczywiście do wszystkich zaleceń, bo nie pierwszy raz to robie i do tego po 3 dniach wolnego. Poziom ponad 2x większy niż przed rozpoczęciem leczenia. Nigdy nie miałam takiego poziomu, a biorę obecnie leki. Nie wiem o co chodzi Na zakupach poprawiłam sobie humor tylko na chwileczkę, badanie robiłam bardziej z nastawieniem że odstawię leki Do tego progesteron 36 :O Więc ta prl nie blokuje mi owulacji... Ale zdecydowanie może pogarszać jakość Wiem że niektórzy zalecają badać na początku cyklu, ale ja nigdy tak nie robiłam i było lepiej. Pozostałe badania w normie. Odkąd wróciłam to jem tylko ciastko, chipsy i moje guilty plesure Zmierzch xD
Trochę się pocieszam że spasowaliśmy ze staraniami, bo i tak nic z tego by nie wyszło. Nawet w tym momencie nie chcę i chyba zaczniemy się zabezpieczać, bo nie chcę znów słabej jakości ciąży i kolejnego poronienia