Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, bo ja mam raz dziennie, na noc10 mg 2 razy dziennie, to mozliwe ze tylko tyle mam?
Aaaa to ok, bo napisalas 200 i mowie co ten gin mi tak malo dalTak, bo ja mam raz dziennie, na noc
10 mg 2 razy dziennie, to mozliwe ze tylko tyle mam?
Widziałam to dziś, myślałam ze szlag mnie trafi na miejscuJeśli bardzo chcecie się wkurwić, to właśnie trafiłam na:
Szabda. Zwłoki dwuletniego dziecka w domu wynajmowanym przez wielodzietną rodzinę
W miejscowości Szabda w powiecie brodnickim (województwo kujawsko-pomorskie) ekipa remontowa w jednym z domów znalazła ciało dziecka w wieku około dwóch lat. Dom wynajmowany był małżeństwu z pięciorgiem dzieci. W sobotę przesłuchany ma zostać ojciec dziecka, który w piątek został zatrzymany.tvn24.pl
rodzina patusów mieszkała ze zwłokami własnego, dwuletniego dziecka. Typiara właśnie urodziła 6 dziecko.
Nawet nie chcę mówić, jak się we mnie gotuje.
Wydaje mi sie, ze tak.ej dziewczyny, bo jedyne co ja ogarniam to TSH, powiedzcie mi czy to any i ft4 jest ok?
Zobacz załącznik 1418101
niby w widełkach, ale asem są jakieś dziwne zależności o których może nie wiemWydaje mi sie, ze tak.