reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

No jacha, że buziak na powitanie i wyjście musi być. Jak ja idę wcześniej do pracy a on śpi, to zawsze go całuję, nieraz się przebudzi i mnie tuli, a nieraz nie. I jak jest mega w kołdrę pozawijany to muszę chociaż go w ramię pocałować. I on mnie też całuje i ciul tam, że mamy śmierdzące oddechy, bo nikt jeszcze zębów nie umył, buziak musi być 😃

Jeeej u nas tak samo... 6.30 dostaje buziaka, zawijam się jak burito i śpię dalej 😁
To dobrze, przywracacie mi wiarę w związki 😊 nasi znajomi chyba mają coś do poprawy🤭
A jeszcze jak w temacie...
Kto się całuje zaraz po przebudzeniu, tak w usta, jak na filmach i serialach? 😄 Bo my nie 😄(ten buziak to w policzek albo czoło, a stary już umyty przed pracą 😄)

reklama
To dobrze, przywracacie mi wiarę w związki 😊 nasi znajomi chyba mają coś do poprawy🤭
Kto się całuje zaraz po przebudzeniu, tak w usta, jak na filmach i serialach? 😄 Bo my nie 😄(ten buziak to w policzek albo czoło, a stary już umyty przed pracą 😄)
A mi się czasami zdarza w tym całym poranny przytulaniu się jak mamy wolne. A potem czasami jakiś seksik wskakiwał :D

Kiedyś sobie nie wyobrażałam całować się po przebudzeniu bez umycia zębów.
Teraz jakoś nie mam z tym problemu 💁‍♀️
Boże, ta miłość robi z człowieka wariata 😂

A to u nas zaraz po przebudzeniu jest buziak (w zasadzie 3) ale w ślinę nie lecimy 😁😁😁😁

A mi się czasami zdarza w tym całym poranny przytulaniu się jak mamy wolne. A potem czasami jakiś seksik wskakiwał :D
My głównie dlatego, że nie całujemy się z rana to seksu z rana też nie uprawiamy. Sporadycznie się zdarzało i to zazwyczaj jak coś mi się przyśniło. A stary myślał, że chyba dalej śni, bo takie to nierealne dla niego było 🤭😄

Nadrobiłam Was!
To teraz mogę pare słów na spokojnie ;)

Widzę, że mam podobnie do paru dziewczyn - tez lubię mieć delikatnie pełen pęcherz. Bardzo lubię łączyć seks z „zabawa” łechtaczki ;) dostałam ostatnio od Starego taki mały „masażer” - bardzo lubię go dodawać podczas seksu ale tez świetnie się z nim bawię sama.

Jak mam dobry dzień to potrafię dojść kilka razy. Czasem jak mam silny orgazm to już po nim nic dalej mi się nie chce. Zdarza nam się ze Starym dojść razem i to jest w ogóle mój ulubiony scenariusz. A są takie dni, że jest mi przyjemnie ale orgazmu z tego nie będzie.

Ja tez raczej z tych szybko przechodzących do rzeczy, nie przepadam za długą grą wstępną. Na coś takiego na prawde muszę mieć nastrój. Wtedy wchodzą jakieś masaże, świeczki i mizianie po szyi ale to raczej u nas takie łóżkowe święto ;)

Ja podczas orgazmu często zaciskam na czym dłonie - to jest silniejsze ode mnie po prostu muszę coś ściskać. No i ja raczej z tych głośniejszych - umiem być cicho ale lubię sobie pojęczeć na głos ;)

O pingwinku słyszałam dużo dobrych opinii i właśnie mi o nim przypomniałyście! I tak ze Starym zaczęliśmy przeglądać różne gadżety.

Z tego wszytskiego wylądowaliśmy dziś po raz drugi w sexroomie a te wiadomość pisałam na milion podejść i już znowu nie jestem na bieżąco 😂

My ze starym spedzamy czas w sexroomie juz 8,5 roku, to moj pierwszy i jedyny partner 😁 wiadomo na początku byla ogromna ekscytacja, emocje bo to cos całkiem nowego, ale dalej jest super! Orgazm mam praktycznie zawsze, zdarza sie ze kilka razy ale ten pierwszy jest najlepszy. Potrafie tez dojsc w trakcie minetki 🙈 ale staram się do tego nie dopuścić bo odczucia przy tym 1 sa najlepsze wiec wole go mieć jak juz stary wejdzie😁😁 też lubię jak ni sie lekko chce siku 😜 podczas sexu musi mi byc wygodnie i stary zawsze sie smieje czy juz sie idealnie ułożyłam 😅
Z drugiej strony ja zawsze powtarzam ze dobry seks zaczyna sie w codziennym dogadywaniu sie i dbaniu o siebie w pozostałych sferach 🙂

reklama
Hej! Nadrobiłam! Ale fajne tematy były 😄 Ja tez
Odczuwam większa przyjemność przy lekko pełnym pęcherzu, zauważyłam to już dawno. Ogólnie po odstawieniu tabsow libido moje wróciło do normy, w dniach płodnych mam szaleństwo. Chce mi się ciagle…. Co do pocałunków z rana w usta się zdarza ale bez głębokich, jakoś nie mogę tego przeżyć. Nawet jak się rano zdarza mi się w okolicach owulki, budzę napalona to nie potrzebuje gry wstępnej wstaje i czuje ze mogę już…. Rozbieraj co masz ubrane można działać 😂

Często zdarza mi się miednice lekko do góry podnosić (przy leżącej pozycji) i to mi wzmaga orgazm i przyspiesza niekiedy 😄

Do góry