reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Wy tu o alko a ja z mlekiem wyjechałam 😁 no więc ja kocham vermut - martini bianco moje ulubione 🥰🥰 ogólnie lubię białe wina, szczególnie hiszpańskie verdejo, piwo tylko ciemne, tych smakowych nie tykam 😁 wódki nie lubię. Z koktajli to lubię mojito. Stary robi pyszne! Klasyczne, arbuzowe, truskawkowe, owoce leśne albo ananasowe 🥰 kocham wszystkie!
Ja nie umiem ziołowych alkoholi. Słyszę: Jager myślę: rzyg ;)

reklama
Bo ja tak teraz sobie myślę, że ja pierwszą wizytę miałam dopiero w 7tc i zarodek miał już 12mm, to jakby to w jajowodzie rosło to bym miała trochę lipę, co nie? 😶 Ale u mnie wszyscy gadali: nie idź wcześniej bo i tak nic lekarz nie zobaczy

Ja miałam iść po 6tc bo w moich poprzednich ciążach to był etap na zarodek z serduszkiem. Ale miałam plamienia i takie bóle wyłącznie z lewej strony że miałam problemy z myśleniem. Mi akurat nie pękł jajowód, ale koleżance z sali pękł i nie dało się raczej tego przegapić była blada, ledwo stała na nogach, zgięta w pół, ból nie do opisania. Chyba skrajnie rzadko się zdarza, że nic nie boli

Wy tu o alko a ja z mlekiem wyjechałam 😁 no więc ja kocham vermut - martini bianco moje ulubione 🥰🥰 ogólnie lubię białe wina, szczególnie hiszpańskie verdejo, piwo tylko ciemne, tych smakowych nie tykam 😁 wódki nie lubię. Z koktajli to lubię mojito. Stary robi pyszne! Klasyczne, arbuzowe, truskawkowe, owoce leśne albo ananasowe 🥰 kocham wszystkie!
Modżajto my second love 😍 najczęściej bez alko ale co tam 🤣🤣

Apropo w ogóle drinów i alko jeszcze to ja np nienawidzę słodkich trunków, drinków (co jest w sumie spójne z tym, ze nie lubię słodyczy). Dlatego na Krecie stary pił jakieś modżajta i inne a ja tylko te rozcieńczone, wspaniałe browary xD wino tylko takie, które najlepiej wykręca mi ryj, tak wytrawne, piwo jak najbardziej gorzkie. Kiedy,ś w barze podeszłam i poprosiłam barmana o najbardziej gorzkie piwo jakie mają w ofercie. No to się zdziwił i powiedział, ze takie sowa z ust kobiety się nie zdarzają :D

reklama
Do góry