reklama
pluto_nova
Moderator
Moonstone
Moderator
Moje piękne XDco za wspomnienia udostępniasz?
Lena1984
Fanka BB :)
Ja niestety przełamę towarzystwo bo ja pijam Martini i Jim Beam Honey a mąż tylko łychę i ewentualnie jakieś dobre piwka ale my ogólnie mega rzadko. Ja mam słabiutką głowę on łeb jak sklep i pamiętam jak się zaczęliśmy umawiać, chciałam go trochę spić i podreczyć pytaniami a skończyło się na tym, że mi głowę do rzygania trzymał, że też on mnie potem na żonę chciał ale przynajmniej go przetestowałam bo jak zaciążyłam rok temu to też rzygałam jak kot i też mi włosy nad wc czasem trzymał przepraszam za obcesowe słownictwo ale wymioty nie oddają atmosfery całej żenady
Moonstone
Moderator
Pol roku po tym jak się pierwszy raz spotkaliśmy zaszkodziło mi Porto. Ponoć P. zaniósł mnie na rękach do łóżka i pomógł mi, mimo ze szlochałam, ze nie chce żeby mnie taka widział, ale nie chce żeby odchodził. Jak mogłabym go nie pokochać ?Ja niestety przełamę towarzystwo bo ja pijam Martini i Jim Beam Honey a mąż tylko łychę i ewentualnie jakieś dobre piwka ale my ogólnie mega rzadko. Ja mam słabiutką głowę on łeb jak sklep i pamiętam jak się zaczęliśmy umawiać, chciałam go trochę spić i podreczyć pytaniami a skończyło się na tym, że mi głowę do rzygania trzymał, że też on mnie potem na żonę chciał ale przynajmniej go przetestowałam bo jak zaciążyłam rok temu to też rzygałam jak kot i też mi włosy nad wc czasem trzymał przepraszam za obcesowe słownictwo ale wymioty nie oddają atmosfery całej żenady
pluto_nova
Moderator
Madame JS
Cooooo?! W ogóle nie ma takiej możliwości! We Francji to jest RELIGIA!!! Bullshit to dla tych, co się nie znajo I naprawdę dobrze dobrane do potrawy wino to super sprawa! No oczywiście dla samego picia można tam sobie sączyć co się chce, ale źle dobrane wino do okazji czy dania to tutaj świeckokradztwo. Wiele połączeń po prostu nie zadziała.Niby tak, ale potem gdzieś czytałam ze to bullshit i pije się takie jak się lubi.
Bibi89
Wy tu o alko a ja z mlekiem wyjechałam no więc ja kocham vermut - martini bianco moje ulubione ogólnie lubię białe wina, szczególnie hiszpańskie verdejo, piwo tylko ciemne, tych smakowych nie tykam wódki nie lubię. Z koktajli to lubię mojito. Stary robi pyszne! Klasyczne, arbuzowe, truskawkowe, owoce leśne albo ananasowe kocham wszystkie!
reklama
Moonstone
Moderator
Ej ale jak pije tylko niemieckie albo gruzińskie to mogę je bezcześcić?Cooooo?! W ogóle nie ma takiej możliwości! We Francji to jest RELIGIA!!! Bullshit to dla tych, co się nie znajo I naprawdę dobrze dobrane do potrawy wino to super sprawa! No oczywiście dla samego picia można tam sobie sączyć co się chce, ale źle dobrane wino do okazji czy dania to tutaj świeckokradztwo. Wiele połączeń po prostu nie zadziała.