reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja mam takie jazdy i schizy po lekach od tego immunologa🤦‍♀️ Już sama do sklepu nawet nie pójdę bo nie dość, ze potem cały dzień dochodzę do siebie ze zmęczenia to jeszcze nie umiem sie z ludźmi porozumieć. Babka do mnie w kasie mowi a ja jej słucham ale jakby mój mózg nie ogarnia, ze trzeba jej odpowiedzieć i tak sobie stoimy. Albo jak już gadam to bez ładu i składu i nie na temat xD
Boże, ale o takim czołganiu przez leki to ja jeszcze nie słyszałam...
Ej mam pytanie. Bo ja rozumiem ze facet to jeden ręcznik do tylka i do twarzy, pielęgnacja to obce słowo, wszystko myją jednym żelem. Aleeee. Powiedzcie mi czy wasze chłopy w okresie letnim dadzą się przekonać do spf na twarz ?
Mój stary ostatnio wiele godzin przebywa na słońcu i chciałam mu kupić krem z spf jaki lekki, posmaruje jape i nawet nie będzie czuł, ze ma coś na twarzy. Ale ten nie. Nawet nie da ni zdania dokończyć. Jął mu mówię, że nawet nie spróbował a już wie, ze nie polubi to on mowi „ gowna tez nie muszę próbować, zeby wiedzieć ze nie lubię „ 🤦‍♀️ Jak zyc ?
Lol, mój Stary chyba bardziej dba o higienę niż ja xD np jak się czasem zapomnię i wycieram twarz recznikiem do rąk to mnie upomina i mi podaje mój. Albo zawsze pilnuje, żebym umyła ręce jak wracamy z miasta (żeby nie było, ja też pilnuje, ale on pyta czy umyłam ręcę xD). Ogólnie strasznie, strasznie czysty typ.
Apropo spf to myślę, że jakbym mu wytłumaczyła to by sie zgodził. Chociaż on też na twarzy nie lubi czuć że ma posmarowane. Ale myślę, że dałby się przekonać.

reklama
Boże, ale o takim czołganiu przez leki to ja jeszcze nie słyszałam...

Lol, mój Stary chyba bardziej dba o higienę niż ja xD np jak się czasem zapomnię i wycieram twarz recznikiem do rąk to mnie upomina i mi podaje mój. Albo zawsze pilnuje, żebym umyła ręce jak wracamy z miasta (żeby nie było, ja też pilnuje, ale on pyta czy umyłam ręcę xD). Ogólnie strasznie, strasznie czysty typ.
Apropo spf to myślę, że jakbym mu wytłumaczyła to by sie zgodził. Chociaż on też na twarzy nie lubi czuć że ma posmarowane. Ale myślę, że dałby się przekonać.
Jezu to mój nie… No on ręce to myje non stop ale tak to on ma wywalone w pielęgnacje bo uważa, ze jest sam z siebie zajebisty i przystojny i oprócz Barbera i fryzjera nic mu nie potrzeba.

Mój dał się przekonać na wybielanie zębów i efekt jest lepszy niż na moich zębach. Z kremem dobry pomysł choć on się zawsze ze mnie śmieje że ja codziennie rano dzieci kremuje 😃 Ale jak mu powiem ze to dobre dla skóry to chyci patent. Ostatnio SAM sobie kupił witaminki w aptece 🤣

Jak tego dokonałaś ?!
Płaci grubą kasę u barbera, żeby dbać o brodę i włosy to będzie głupio wyglądał ze spalonym nosem ;)... Poza tym kupiłam taki raczej bezzapachowy i delikatny filtr dla dzieci. Chyba to ten:

reklama
Ej mam pytanie. Bo ja rozumiem ze facet to jeden ręcznik do tylka i do twarzy, pielęgnacja to obce słowo, wszystko myją jednym żelem. Aleeee. Powiedzcie mi czy wasze chłopy w okresie letnim dadzą się przekonać do spf na twarz ?
Mój stary ostatnio wiele godzin przebywa na słońcu i chciałam mu kupić krem z spf jaki lekki, posmaruje jape i nawet nie będzie czuł, ze ma coś na twarzy. Ale ten nie. Nawet nie da ni zdania dokończyć. Jął mu mówię, że nawet nie spróbował a już wie, ze nie polubi to on mowi „ gowna tez nie muszę próbować, zeby wiedzieć ze nie lubię „ 🤦‍♀️ Jak zyc ?
Mój jak mu powiem, to się posmaruje. Ogólnie jak się wprowadzilam do niego to nie miał żadnego kremu, dopiero ja uzupełniłam jego zapasy i chyba używa xD
Ogólnie jak robię sobie maseczki i pytam, czy mogę też mu zrobić to mi pozwala i bawimy się razem 😁

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry