reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Pytanie do podróżujących: czy któraś z was brała kiedyś wycieczkę ze śniadaniem i obiadokolacją zamiast all inclusive i chodziła głodna? Oglądam właśnie oferty i zastanawiam się między ładniejszym hotelem a bh, czy brzydszy i all inclusive. Budżet niestety nie jest z gumy zeby wybrać taki z jednym i drugim
Zależy czy będziesz siedziec caly dzien w hotelu czy nie. Jeśli tak - bierz all. Jeśli chcesz zwiedzać, jeździć i podróżować HB starczy. Nie bedzie ci szkoda ze tracisz za co zapłaciłaś. A i przy HB czesto napoje do posiłku sa płatne, warto sobie przeliczyć.
Wpadam tylko się pochwalić, że ugotowałam bób i się zajadam - zapowiada się super noc z bąkami 😂
Ja kupilam mężowi. Ale na tym moja miłość sie konczy, gotować to bedzie sam, a ja będę przy oknie w 2 pokoju...

Tak, ja jestem właśnie na L4 bo mam takie jazdy :( masakra
Ale czego się nie robi ...
Ja mam takie jazdy i schizy po lekach od tego immunologa🤦‍♀️ Już sama do sklepu nawet nie pójdę bo nie dość, ze potem cały dzień dochodzę do siebie ze zmęczenia to jeszcze nie umiem sie z ludźmi porozumieć. Babka do mnie w kasie mowi a ja jej słucham ale jakby mój mózg nie ogarnia, ze trzeba jej odpowiedzieć i tak sobie stoimy. Albo jak już gadam to bez ładu i składu i nie na temat xD

reklama
Do góry