reklama
Moonstone
Moderator
Ja tez?oj wiesz, że w realu byśmy się świetnie dogadały z resztą jest tu kilka dziewczyn, które są jak moje zaginione siostry xD
Żartuję. Ja jestem zaginiona córka twoja i niematkawariatka. Chociaż już nie pamietam o co chodziło
LadyCaro
Fanka BB :)
Faktycznie xD ale też nie pamiętamJa tez?
Żartuję. Ja jestem zaginiona córka twoja i niematkawariatka. Chociaż już nie pamietam o co chodziło
Ceonis
Ja nie mam siostry, tylko braci, więc chętnie zostanę Twoja siostra!oj wiesz, że w realu byśmy się świetnie dogadały z resztą jest tu kilka dziewczyn, które są jak moje zaginione siostry xD
AScarlett
Moderator
Zależy czy będziesz siedziec caly dzien w hotelu czy nie. Jeśli tak - bierz all. Jeśli chcesz zwiedzać, jeździć i podróżować HB starczy. Nie bedzie ci szkoda ze tracisz za co zapłaciłaś. A i przy HB czesto napoje do posiłku sa płatne, warto sobie przeliczyć.Pytanie do podróżujących: czy któraś z was brała kiedyś wycieczkę ze śniadaniem i obiadokolacją zamiast all inclusive i chodziła głodna? Oglądam właśnie oferty i zastanawiam się między ładniejszym hotelem a bh, czy brzydszy i all inclusive. Budżet niestety nie jest z gumy zeby wybrać taki z jednym i drugim
Ja kupilam mężowi. Ale na tym moja miłość sie konczy, gotować to bedzie sam, a ja będę przy oknie w 2 pokoju...Wpadam tylko się pochwalić, że ugotowałam bób i się zajadam - zapowiada się super noc z bąkami
LadyCaro
Deal! (wirtualnie stuka się kieliszkiem)Ja nie mam siostry, tylko braci, więc chętnie zostanę Twoja siostra!
Ceonis
Ja mam różoweDeal! (wirtualnie stuka się kieliszkiem)
Stuk puk, bim!
Nel331
Ja mam takie jazdy i schizy po lekach od tego immunologa Już sama do sklepu nawet nie pójdę bo nie dość, ze potem cały dzień dochodzę do siebie ze zmęczenia to jeszcze nie umiem sie z ludźmi porozumieć. Babka do mnie w kasie mowi a ja jej słucham ale jakby mój mózg nie ogarnia, ze trzeba jej odpowiedzieć i tak sobie stoimy. Albo jak już gadam to bez ładu i składu i nie na temat xDTak, ja jestem właśnie na L4 bo mam takie jazdy masakra
Ale czego się nie robi ...
reklama
Nel331
3Mam pytanko.
Nie licząc problemów z zajściem w ciążę - ile byście chcialy mieć dzieci?
Ja marzę, żeby urodzić jeszcze dwójkę. To będą takie małe wieśnięta