reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

20220623_195019.jpg

Prosze, lubicie oglądać testy to wrzucam :p zrobilam bo chcialam sie wina napić i sumienie by mi żyć nie dało

reklama
Nie powinna, ale np. skoro jesteś 8 dni po owulacji to możesz być w ciąży i może przekraczać wtedy.
Nie mówiąc już o tym, że nie wykonałaś badania do końca poprawnie.

A czy ciężko zajść w ciążę? Proszę Cię, tu jest masa dziewczyny które mają WSZYSTKO w normie i nie mogą zajść w ciąże od kilku lat. Każda zdrowa para, w każdym cyklu ma w zależności od wieku 20-30% szans na zajście

Podwyższona prolaktyna w 3 dniu cyklu zbadana poprawnie powinna być obniżona. Niemniej jednak kobiety karmiące piersią i mającą ją zwykle wtedy wysoką w ciąże też zachodzą
Ale dlaczego nie wykonałam poprawnie?? W złym cyklu progesteron??

no u Was to inna opcja, bo ten facet realnie jest.

Chociaż u nas to było dość magiczne - udało się znaleźć dawcę, który na fotkach z dzieciństwa wygląda jak brat bliźniak Żony (łącznie z dołeczkiem w brodzie) i w ogóle jakby jego profil przerobić na żeńską formę to w kluczowych kwestiach mają mega podobnie (no nawet doktoraty w tej samej, dość wąskiej działce).
pewnie, pewnie, to dwie zupełnie różne sytuacje. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam.

Mój mąż to by miał żal do mnie, a poza tym tak jak dziewczyny pisały po pierwsze nie wytrzymałabym, a po drugie nigdy nie odebrałabym jemu i sobie również, możliwości wspólnego pierwszego USG i usłyszenia bicia serca NASZEGO dziecka....
To ja jestem w tej kwestii dziwna bo teraz w ciąży byłam sama na wszystkich wizytach (chyba trzech ?) 😂 jakoś w pandemii w pierwszej ciąży nie było wyboru, na wszystkich wizytach byłam sama, teraz wydaje mi sie to w 100% normalne i nawet nie pomyślałam o tym by go zabierać :D

reklama
Do góry