reklama
KAROLA2525
Fanka BB :)
Ale dlaczego nie wykonałam poprawnie?? W złym cyklu progesteron??Nie powinna, ale np. skoro jesteś 8 dni po owulacji to możesz być w ciąży i może przekraczać wtedy.
Nie mówiąc już o tym, że nie wykonałaś badania do końca poprawnie.
A czy ciężko zajść w ciążę? Proszę Cię, tu jest masa dziewczyny które mają WSZYSTKO w normie i nie mogą zajść w ciąże od kilku lat. Każda zdrowa para, w każdym cyklu ma w zależności od wieku 20-30% szans na zajście
Podwyższona prolaktyna w 3 dniu cyklu zbadana poprawnie powinna być obniżona. Niemniej jednak kobiety karmiące piersią i mającą ją zwykle wtedy wysoką w ciąże też zachodzą
LadyCaro
pewnie, pewnie, to dwie zupełnie różne sytuacje. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam.no u Was to inna opcja, bo ten facet realnie jest.
Chociaż u nas to było dość magiczne - udało się znaleźć dawcę, który na fotkach z dzieciństwa wygląda jak brat bliźniak Żony (łącznie z dołeczkiem w brodzie) i w ogóle jakby jego profil przerobić na żeńską formę to w kluczowych kwestiach mają mega podobnie (no nawet doktoraty w tej samej, dość wąskiej działce).
kasiaa91
To ja jestem w tej kwestii dziwna bo teraz w ciąży byłam sama na wszystkich wizytach (chyba trzech ?) jakoś w pandemii w pierwszej ciąży nie było wyboru, na wszystkich wizytach byłam sama, teraz wydaje mi sie to w 100% normalne i nawet nie pomyślałam o tym by go zabieraćMój mąż to by miał żal do mnie, a poza tym tak jak dziewczyny pisały po pierwsze nie wytrzymałabym, a po drugie nigdy nie odebrałabym jemu i sobie również, możliwości wspólnego pierwszego USG i usłyszenia bicia serca NASZEGO dziecka....
LadyCaro
Chodzi o prolaktynę, że zaspałaś i poszłaś w biegu. Moim zdaniem powinnaś powtórzyć.Ale dlaczego nie wykonałam poprawnie?? W złym cyklu progesteron??
LadyCaro
oj wiesz, że w realu byśmy się świetnie dogadały z resztą jest tu kilka dziewczyn, które są jak moje zaginione siostry xD@LadyCaro w ogóle w momencie, kiedy czytałam, że napijesz się dzisiaj wina upilam pierwszy łyk wina
Moje myśli przeszły na Ciebie xD
kasiaa91
Moje psy w liczbie 4 włażą do łóżka i nic nigdzie nie włazi mimo wszechobecnych kłakówPewnie wszędzie pełno sierści, która wszędzie włazi btw ja śpię z psem bez gaci ale on ma swoją strefę a ja czyste prześcieradło
reklama
KAROLA2525
Bede musiała, dzięki za odpChodzi o prolaktynę, że zaspałaś i poszłaś w biegu. Moim zdaniem powinnaś powtórzyć.