Wezu
Fanka BB :)
na tych czerwcowych kreskach można się już wpisywać na lipcowe? Jak okres dostanę to ustalę kiedy owulka i kiedy mogę sikać po raz pierwszy Nie chcę tam pytać, żeby spamu nie robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na tych czerwcowych kreskach można się już wpisywać na lipcowe? Jak okres dostanę to ustalę kiedy owulka i kiedy mogę sikać po raz pierwszy Nie chcę tam pytać, żeby spamu nie robić
PolajkujJa tak samo
lipcowe będą założone na koniec czerwca Ja zakładałam czerwcowe, zaszłam i potem poroniłam, więc były trochę zaniedbanena tych czerwcowych kreskach można się już wpisywać na lipcowe? Jak okres dostanę to ustalę kiedy owulka i kiedy mogę sikać po raz pierwszy Nie chcę tam pytać, żeby spamu nie robić
O tak a teraz 30 będą emocjeNie musisz poczekać, aż założę. A staramy się nie zakładać za wcześnie bo potem jest tak głupio, że dziewczyny idą np. na lipcowe i te biedne z testowaniem na 30.06 czują się samotne ha ha
Mój ma i nic to nie zmienia jak wieszej no mój też nie ma jakiegoś wytrysku pod wielkim ciśnieniem. To mi dałaś do myślenia
Kurła ja ledwie ten ogarniam a gdzie tam jeszcze inneTez nie ogarnelam wątku z kreseczkami
To ja się na wakacjach teraz upilam i zaszaleliśmy sprawdze ta teorieMy nie pijemy alkoholu wcale, ale juz mi kolezanki doradzaly zeby sie upic i wtedy na bank zajde
Ja się starłam po owu a przed okresem nie pic. Ale jak mi wyjdzie w 11 dpo negatyw to kieliszek wina wypijeTak zdarza się i nie pomyslalam nigdy ze akurat w plodne ma nie pic nawet i ja w swoje plodne pije
A 30 silna reprezentacja jest!Nie musisz poczekać, aż założę. A staramy się nie zakładać za wcześnie bo potem jest tak głupio, że dziewczyny idą np. na lipcowe i te biedne z testowaniem na 30.06 czują się samotne ha ha
Ja też nie mam pojęcia w jakiej grupie jestemo eeezu, kolejny dzien a ja ponownie czuję się jakbym wczoraj się urodziła. Nie mam zdjęcia ale przy kolejnym USG zapytam