reklama
Annajenkins
Aktywna w BB
Hahhahahahha pewnie nie wie ja bym na waszym miejscu powiedziala, ze to kieliszek na plyn do plukania ustMoże stary nie wie co to dlatego nie pyta Wiesz jednak kieliszek od razu wali po oczach Zwłaszcza taki który zdarzyło się że stał tuż nad toaletą
Alabama89
Fanka BB :)
Jeżeli jest wolna i ja potem przewietrzysz to pewnie to dobry pomysłW pracy do żarcia sobie wzięłam chińskie żarcie, bo mi zostało z wczoraj. Obok sekretariatu jest sala konferencyjna. Myślicie, że mogę iść sobie do niej zjeść jak jakąś królowa?
Wezu
Jeszcze chłopak by się pomylił Nie zrobiłabym mu tego.Hahhahahahha pewnie nie wie ja bym na waszym miejscu powiedziala, ze to kieliszek na plyn do plukania ust
Ceonis
Poszłam. Zasiadłam na głównym miejscu. Najbardziej prestiżowo wygląda moje pudełko z ryżemJeżeli jest wolna i ja potem przewietrzysz to pewnie to dobry pomysł
Załączniki
LadyCaro
haha ja jak jeździłam do biura raz w tygodniu to wszyscy normalni ludzie rezerwowali sobię biurko a ja jak królowa szłam do salki konferencyjnej i mogłam sobie tam sama siedzieć, oglądać ukrytą prawdę, jak mi się chciało bąka puścić to też się nie krępowałamW pracy do żarcia sobie wzięłam chińskie żarcie, bo mi zostało z wczoraj. Obok sekretariatu jest sala konferencyjna. Myślicie, że mogę iść sobie do niej zjeść jak jakąś królowa?
LadyCaro
no królowa, zaraz mnie zdetronizujeszPoszłam. Zasiadłam na głównym miejscu. Najbardziej prestiżowo wygląda moje pudełko z ryżem
Ceonis
To już się trzeba takim urodzićhaha ja jak jeździłam do biura raz w tygodniu to wszyscy normalni ludzie rezerwowali sobię biurko a ja jak królowa szłam do salki konferencyjnej i mogłam sobie tam sama siedzieć, oglądać ukrytą prawdę, jak mi się chciało bąka puścić to też się nie krępowałam
reklama
Ceonis
Nie, nigdy!no królowa, zaraz mnie zdetronizujesz
Nie śmiałabym!