reklama
Anka_83
Fanka BB :)
Ja kiedyś w akcie desperacji zawinęłam w folię alu i wyrzuciłamJa tak zrobiłam wczoraj, wyciągnęłam śmieci wrzuciłam pudełka porwane po testach i włożyłam śmieci z powrotem tak żeby zakryły
Wezu
Ja mam 4 kosze, jeden na papier więc tam wrzucam podarte opakowania, a do plastiku wrzucam na samo dno testy bo jak są białe to uważam ze nadają się tylko na dno kosza na śmieci nie lubię!A nie macie osobnego śmietnika w domu na plastik? Ja wrzucam test do pustej butelki albo jakiejś puszki w tym naszym worku na plastiki
pluto_nova
Moderator
Wiecie jak się wyrzuca pinki patyki najlepiej? Kupuję staremu piwo (w ciemnej butelce) wieczorem sobie pije i wyrzuca butelkę, a rano do tej butelki ląduje pink
Ceonis
Mamy, ale wale do zmieszanych. W końcu test składa się też z papierka oprócz plastikuA nie macie osobnego śmietnika w domu na plastik? Ja wrzucam test do pustej butelki albo jakiejś puszki w tym naszym worku na plastiki
Alabama89
Jak sprytnaWiecie jak się wyrzuca pinki patyki najlepiej? Kupuję staremu piwo (w ciemnej butelce) wieczorem sobie pije i wyrzuca butelkę, a rano do tej butelki ląduje pink
Wezu
Hahahaha też jakiś pomysłJa kiedyś w akcie desperacji zawinęłam w folię alu i wyrzuciłam
Owulacja
Od zawsze do kieliszka tylko się ich kształty zmieniały, bo się tłuką czasem jak spadnąNo właśnie kiedyś miałam pytać w co sikacie jak nie robicie stumieniowych testów
Wezu
Ale cwany lis! Dobreee!Jak sprytna
reklama
Alabama89
Ja jak mojego ostatnio rozmontowałam to mogłam posegregować - opakowanie do papieru, test do plastiki a osikany papierk do zmieszanychMamy, ale wale do zmieszanych. W końcu test składa się też z papierka oprócz plastiku