olka11135
Fanka BB :)
I dzisiaj na kolacje wszystkie jedzą śledzie ze Swoimi chłopami
My nie
Śledzie z boczniaków raczej się nie łapią ha ha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dzisiaj na kolacje wszystkie jedzą śledzie ze Swoimi chłopami
Ooo będziemy zajadać śledziki!śledzik dobry na plemniczki
U mnie miała być, a do tej pory ciszamoze taki dzień po prostu. Wczoraj było gorąco to nie było apetytu a dzisiejsza pogoda bez komentarza przynajmniej u mnie. Burza była że 3 razy, potem dwa razy taka na maksa ulewa, a teraz pada taki drobny.
Ja na którymś wątku dowiedziałam się że we wczesnej ciąży nie powinno odstawiać się odrazu leków na prolaktynę, bo też może to prowadzić do poronienia. Ja pewnie niedługo zbadam poziom, żeby wiedzieć jak to wygląda.rozumiem. Ja właśnie od listopada gdzies do marca - kwietnia brałam bromocorn 1/2 tabletki przed spaniem i z 37 spadło do 11. Miałam po miesiącu od odstawienia spr ale już byłam w ciazy i gin nie kazał mi badac bo w ciąży są inne normy więc by nie było miarodajne.
Tzn. bardzo dobrze, nikogo wina, że się zachodzi w ciążę chodzi tylko o ta niesprawiedliwość. Wiele z Was podziwiam, naprawdę. Opisujecie swoje historie.. Badania, doszukiwania, czas, pieniądze. To się może wydawać, że te decyzje są proste i logiczne, bo celem jest dziecko. Ale ile za Wami łez, stresu, bezsilności, może i wstydu... To ogromna siła od Was bije. Dlatego ta niesprawiedliwość tak boliWielu się to udaje. Dokładnie, planują zamówienie i dostają. Max 3 cykle starań.
Ale nie możemy się dołować takim myśleniem, bo wyjść z tego doła jest trudne. Ostatnio przepłakałam ciągiem 3h - tak mi było ciężko z tym
no właśnie i wielu ludziom to się udaje.. ja natomiast zaplanować to sobie mogę co na obiad jutro zrobić a i to czasem nie wyjdzie, bo okazuje się że mam na coś innego ochotę hahahCzasem chce mi się śmiać, jak ludzie sobie planują np. swoje wesele i posiadanie dzieci dokładnie w taki sam sposób. Jakby zamówienie tortu i zamówienie dziecka było identycznym procesem. I najgorsze, że niektórym się to udaje !!!
tak zgadza się że nie wolno odstawic tak z dnia na dzień. Gin mi mówił, ze takie odtawienie może skończyć się poronieniem. Wtedy się stopniowo odstawia np bierze co drugi dzień itd. Tylko że ja odstawiłam jeszcze przed ciaza.Ooo będziemy zajadać śledziki!
U mnie miała być, a do tej pory cisza
Ja na którymś wątku dowiedziałam się że we wczesnej ciąży nie powinno odstawiać się odrazu leków na prolaktynę, bo też może to prowadzić do poronienia. Ja pewnie niedługo zbadam poziom, żeby wiedzieć jak to wygląda.
Jak z boczniaków to flaczkiMy nie
Śledzie z boczniaków raczej się nie łapią ha ha
A potem poranne mdłościno właśnie i wielu ludziom to się udaje.. ja natomiast zaplanować to sobie mogę co na obiad jutro zrobić a i to czasem nie wyjdzie, bo okazuje się że mam na coś innego ochotę hahah
JEM ŚLEDZIA!
Men mowi, a po co Ty do sklepu jedziesz? Dopiero co wróciłem?
Na co ja: BO MAM OCHOTĘ NA ŚLEEEEDZIE
ON: O maaatko hahaha
p.s kupiłam jeszcze truskawki, śmietanę i śliwki. I mam zamiar dziś to zjeść
=JEM ŚLEDZIA!
p.s kupiłam jeszcze truskawki, śmietanę i śliwki. I mam zamiar dziś to zjeść
hahahaha obawiam się że jak to dziś pochłonę, to może mi pójść drugą stroną hahahaA potem poranne mdłości