reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

U mnie weekend lenistwa ;) siedzimy ze Starym i psami na działeczce - pewnie tez wjedzie na obiad grill. Planuje się trochę poopalać i wymoczyć tyłek w basenie ;) z bardziej ambitnych planów to napisać cv i lm po angielsku do mojej pracy marzeń ;) w miedzy czasie wybrać grzejniki bo z tym mamy największy problem - grzejniki które mi się podobają są tak drogie, że to chyba głupota je kupować i trzeba pojsc na jakiś kompromis. No i zamawiamy dziś wszystkie sprzęty do kuchni bo jest super promocja a ze uwielbiam gotować to jaram się wizja nowego piekarnika ;)
Miłego dnia!
Ambitna sobota ! Ja się po prostu leniłam, właśnie wróciłam z randki z mężem :)

reklama
A ja mam takie plamienie, ale bardziej kawa z mlekiem, nie żadna krew... To chyba mam niski poziom progesteronu co nie?
Nie. Możesz mieć nadzerke, macica może się czyścić jeszcze ze złogów z poprzedniego złuszczania….
Krew brązowa oznacza krew starą a im bardziej „kawa z mlekiem” tym bardziej krew rozcieńczona jest w śluzie.

Przepraszam, nie nadrobię was dzos po całym dniu nieobecności.
@LadyCaro jak z tym poparzeniem skóry u twojego męża?
Ja dziś na cały dzień imprezy na świeżym powietrzu grzecznie użyłam mojego ulubionego kremu bb z spv 50, dry monkey, ale stwierdziłam że fajnie by było trochę ramiona opalić. Jeśli któraś z was jest ciekawa, dlaczego nie warto na cały dzień w plenerze zakładać sukienki hiszpanki to załączam foto. Na żywo kolor jeszcze piękniejszy.

Załączniki

• 20220618_211401.jpg
    20220618_211401.jpg
    674,1 KB · Wyświetleń: 103
Ja dziś na cały dzień imprezy na świeżym powietrzu grzecznie użyłam mojego ulubionego kremu bb z spv 50, dry monkey, ale stwierdziłam że fajnie by było trochę ramiona opalić. Jeśli któraś z was jest ciekawa, dlaczego nie warto na cały dzień w plenerze zakładać sukienki hiszpanki to załączam foto. Na żywo kolor jeszcze piękniejszy.
U mojego tak...
20220618_211217.jpg

Ej mam nadzieje, ze u Ciebie będzie na lajcie :) i nie bedzie skorup jak u starego. Ale on tydzień skwierczal xD

reklama
Do góry