reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

U mnie weekend lenistwa ;) siedzimy ze Starym i psami na działeczce - pewnie tez wjedzie na obiad grill. Planuje się trochę poopalać i wymoczyć tyłek w basenie ;) z bardziej ambitnych planów to napisać cv i lm po angielsku do mojej pracy marzeń ;) w miedzy czasie wybrać grzejniki bo z tym mamy największy problem - grzejniki które mi się podobają są tak drogie, że to chyba głupota je kupować i trzeba pojsc na jakiś kompromis. No i zamawiamy dziś wszystkie sprzęty do kuchni bo jest super promocja a ze uwielbiam gotować to jaram się wizja nowego piekarnika ;)
Miłego dnia!
Ambitna sobota ! Ja się po prostu leniłam, właśnie wróciłam z randki z mężem :)

reklama
A ja mam takie plamienie, ale bardziej kawa z mlekiem, nie żadna krew... To chyba mam niski poziom progesteronu co nie?
Nie. Możesz mieć nadzerke, macica może się czyścić jeszcze ze złogów z poprzedniego złuszczania….
Krew brązowa oznacza krew starą a im bardziej „kawa z mlekiem” tym bardziej krew rozcieńczona jest w śluzie.

Przepraszam, nie nadrobię was dzos po całym dniu nieobecności.
@LadyCaro jak z tym poparzeniem skóry u twojego męża?
Ja dziś na cały dzień imprezy na świeżym powietrzu grzecznie użyłam mojego ulubionego kremu bb z spv 50, dry monkey, ale stwierdziłam że fajnie by było trochę ramiona opalić. Jeśli któraś z was jest ciekawa, dlaczego nie warto na cały dzień w plenerze zakładać sukienki hiszpanki to załączam foto. Na żywo kolor jeszcze piękniejszy.

Załączniki

• 20220618_211401.jpg
    20220618_211401.jpg
    674,1 KB · Wyświetleń: 100
Ja dziś na cały dzień imprezy na świeżym powietrzu grzecznie użyłam mojego ulubionego kremu bb z spv 50, dry monkey, ale stwierdziłam że fajnie by było trochę ramiona opalić. Jeśli któraś z was jest ciekawa, dlaczego nie warto na cały dzień w plenerze zakładać sukienki hiszpanki to załączam foto. Na żywo kolor jeszcze piękniejszy.
U mojego tak...
20220618_211217.jpg

Ej mam nadzieje, ze u Ciebie będzie na lajcie :) i nie bedzie skorup jak u starego. Ale on tydzień skwierczal xD

reklama
Do góry