reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

No właśnie ja odkąd mi zabrali Polę, to też mam problem 😂 dla chłopca Jaś albo Ignacy.

Bruno też ładnie!

Mój pradziadek z kolei miał na imię Brunon. Mówili na niego Bronek, jak byłam mała to mówiłam do babci, ze idziemy na grób do dziadka „Glonka” zamiast Bronka 😂

Gaja jest jeszcze spoko, albo Kaja. Lubię takie krotkie. Ale do żadnego dziewczęcego nie poczułam jeszcze chemii 🤷🏼‍♀️

reklama
No właśnie ja odkąd mi zabrali Polę, to też mam problem 😂 dla chłopca Jaś albo Ignacy.

Bruno też ładnie!

Mój pradziadek z kolei miał na imię Brunon. Mówili na niego Bronek, jak byłam mała to mówiłam do babci, ze idziemy na grób do dziadka „Glonka” zamiast Bronka 😂
ależ mi rozczulił serce ten glonek :D

Boże, jak mi się córka urodzi to chcę ją nazwać Pola :D
Bardzo ładnie imię ;) chociaż u mnie już to imię zawsze będzie miało psie skojarzenie 🤷‍♀️

W ogóle Pola jest takim psim dzieciorem, a Sawa taka dorosła i wyniosła. I jak Pola chce się bawić z Sawa, a Sawa nie chce to Pola chodzi dookoła niej czołgając się 😂

Załączniki

• 7649F969-A85A-403E-BF90-6820735517F8.jpeg
    7649F969-A85A-403E-BF90-6820735517F8.jpeg
    2,7 MB · Wyświetleń: 36
Kuzyn mojego męża ukradł jedno imię, które mi się podobało... Tak w ogóle oni adoptowali kilkuletnią dziewczynkę i zmienili jej imię.
Za bliska rodzina, z która widujemy się co święta itd. Nie chciałabym 😂

Ostatnio usłyszałam w serialu imię dla dziewczynki Jaśmina - ciekawe. Nigdy go nie słyszałam wcześniej. Jak byłam mała miałam swoją ulubione lalkę o imieniu Zuzia. Zuzanna też ładne imię.

reklama
Do góry