reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

No właśnie ja odkąd mi zabrali Polę, to też mam problem 😂 dla chłopca Jaś albo Ignacy.

Bruno też ładnie!

Mój pradziadek z kolei miał na imię Brunon. Mówili na niego Bronek, jak byłam mała to mówiłam do babci, ze idziemy na grób do dziadka „Glonka” zamiast Bronka 😂

Gaja jest jeszcze spoko, albo Kaja. Lubię takie krotkie. Ale do żadnego dziewczęcego nie poczułam jeszcze chemii 🤷🏼‍♀️

reklama
No właśnie ja odkąd mi zabrali Polę, to też mam problem 😂 dla chłopca Jaś albo Ignacy.

Bruno też ładnie!

Mój pradziadek z kolei miał na imię Brunon. Mówili na niego Bronek, jak byłam mała to mówiłam do babci, ze idziemy na grób do dziadka „Glonka” zamiast Bronka 😂
ależ mi rozczulił serce ten glonek :D

Boże, jak mi się córka urodzi to chcę ją nazwać Pola :D
Bardzo ładnie imię ;) chociaż u mnie już to imię zawsze będzie miało psie skojarzenie 🤷‍♀️

W ogóle Pola jest takim psim dzieciorem, a Sawa taka dorosła i wyniosła. I jak Pola chce się bawić z Sawa, a Sawa nie chce to Pola chodzi dookoła niej czołgając się 😂

Załączniki

• 7649F969-A85A-403E-BF90-6820735517F8.jpeg
    7649F969-A85A-403E-BF90-6820735517F8.jpeg
    2,7 MB · Wyświetleń: 39
Kuzyn mojego męża ukradł jedno imię, które mi się podobało... Tak w ogóle oni adoptowali kilkuletnią dziewczynkę i zmienili jej imię.
Za bliska rodzina, z która widujemy się co święta itd. Nie chciałabym 😂

Ostatnio usłyszałam w serialu imię dla dziewczynki Jaśmina - ciekawe. Nigdy go nie słyszałam wcześniej. Jak byłam mała miałam swoją ulubione lalkę o imieniu Zuzia. Zuzanna też ładne imię.

reklama
Do góry