reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Tak, oglądanie nawet cudzych sikańców ma jakiś element napięcia w sobie 😂
Tak ja tez lubię oglądać cudze siki 😁 ja jestem jakies 6/7 dpo i mowie a sikne sobie, sprawdzę nowe testy. Biel porażająca - musiałam założyć okulary przeciwsłoneczne 😂 Chociaż wiadomo nikt normalny się sika 6/7dnia po owulacji. Ale co tam, kto mi zabroni 😂

A u mnie jak zwykle przed wolnym jakaś sraczka. To dyrektorka dzwoni, to jakiś gość którego nie znam… dramat. Wszyscy chcą wszystko ogarnąć bo jutro wolne…. Dżizas

A ja sobie myślę dajcie mi kur… wszyscy święty spokój! Jestem na granicy umówienia się do psychiatry! 😫😫😫
Rozumiem, też dziś wewnętrznie krzyczałam "odpierdolcie się ode mnie 😆"
Ale nie, nie pracujemy w tej samej firmie 🤣

Rozumiem, też dziś wewnętrznie krzyczałam "odpierdolcie się ode mnie 😆"
Ale nie, nie pracujemy w tej samej firmie 🤣
Jak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw…. 😂😂😂 Nie wiem chyba muszę wypić piwo 😂 Chociaż nie wiem… wlaśnie laski, po owulacji kosztujecie okazjonalnie jakiś trunków? Czy kategorycznie do dnia małpy nie?

Jak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw…. 😂😂😂 Nie wiem chyba muszę wypić piwo 😂 Chociaż nie wiem… wlaśnie laski, po owulacji kosztujecie okazjonalnie jakiś trunków? Czy kategorycznie do dnia małpy nie?
JA TO DZISIAJ OCIPIEJE W ROBOCIE! nienawidze dzisiaj ludzi :D

reklama
Na początku kategorycznie nie. Ostatnio jednak piłam po owu. Ale też wiedziałam jak wyglądały seksy i ten cykl nie był w pełni wykorzystany, to się dlatego skusiłam. Choć wiem, że to złe myślenie 😉

Do góry