reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja po tym twoim wczorajszym pozytywnym teście pierwsze co sobie pomyślałam że jeszcze ta laska się wciśnie na Twoje miejsce😡
Odpisała coś? Ktoś cie poparł?
Nie, jeszcze nikt nic nie odpisał... Ale teraz będzie na tym wątku bardzo spokojnie, bo klinika się zamyka, także mało kto pewnie będzie wracał do tematu przez najbliższe tygodnie. Zobaczymy!

@Alabama89 a Ty gdzie się podziewasz :p ??
No u mnie ostatnio intensywnie - zakończenie pracy, ogarnięcie nowej, urlop i do tego wiecznie w rozjazdach - szybki wypad nad jezioro, dzisiaj na obronę siostry, potem jadę w góry i hop na festiwal filmowy :)
Dawno nie byłam w tak dobrej formie psychicznej i korzystam ;)
Ale podczytuje Was prawie na bieżąco :)

Jak u Was mija weekend? U mnie totalny lezing, dużo śpię i dobrze jem 😎 i oglądamy że starym całą serię American Pie :D
Nie wiem czy to pogoda czy zmęczenie, którego od dawna nie mogłam odespać, ale podoba mi się i aż nie chce myśleć, że od jutra znowu "muszę"😉

Jak u Was mija weekend? U mnie totalny lezing, dużo śpię i dobrze jem 😎 i oglądamy że starym całą serię American Pie :D
Nie wiem czy to pogoda czy zmęczenie, którego od dawna nie mogłam odespać, ale podoba mi się i aż nie chce myśleć, że od jutra znowu "muszę"😉
U mnie cały weekend totalne lenistwo. Zaraz idziemy na spacer, to jedyna nasza aktywność w ten weekend 😄
A nie, było jeszcze trzonowanie😜 ale też takie leniwe🤣

Ja to samo, leżę, oglądam seriale i tik toka xD zaraz pojde z psem i to bedzie moja jedyna aktywnosc

reklama
Hejo ! Pytanie do tych, które biorą/brały acard. Mam brać od owu, jeśli wezmę dzień przed np, czy dzień po to będzie ok ?
No i czy rano czy wieczorem?
Acard jak najpóźniej wieczorem. Różnie lekarze zalecają ja np mam od 5dc do miesiączki, niektóre biorą cały czas

Do góry