reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

Jak weekend minął? Zapisałam się do dr Orasińskiego na jutro, mam nadzieję, że mnie utwierdzi w przekonaniu, że jest dobrze. :tak: Własnie jestem w pracy i już mam ochote zmykać do domciu, ale zrobię to co najważniejsze i jadę odpoczywać :) Pozdrawiam i miłego dnia

reklama
heloł

co tu tak cicho??

ja tylko napiszę w temacie lekarzy że "swojego" Trawniczka nie zamieniłabym na nikogo innego:-)

Isabel- rodzisz???
Klementyna?? gdzie ty?
KAsia- doszłaś już po weselu do siebie??

nie ma was to idę:-(

cześć

a ja musiałam wyprawić Juniora na skate-park więc dopiero teraz zasiadłam do kompa.

ja już chcę urodzić.....:wściekła/y: bo się czuję jakbym była niepełnosprawna :wściekła/y: nic nie mogę zrobić co wymaga ode mnie schylenia się bo mnie zaraz brzuch zaczyna boleć i plecy :wściekła/y: i chodzę jak pingwin :errr:

nie
ja już chcę urodzić.....:wściekła/y: ,czuję jakbym była niepełnosprawna :wściekła/y: nic nie mogę zrobić co wymaga ode mnie schylenia się bo mnie zaraz brzuch zaczyna boleć i plecy :wściekła/y: i chodzę jak pingwin :errr:

dokładnie!!!
też mnie to wkurza i jeszcze ten paraliżujący ból ...
nie ma co! ciąża - błogosławiony stan- taaaaa to musiał wymyślić jakiś chłop.:wściekła/y:
szczególnie ten ostatni miesiąc mnie tak pobłogosławił ,że świece w w ciemnościach:szok:

ide smażyć śmierdziuchy schabowe b:szok:leeeee

Hej Dziewczyny! Jeszcze nie urodziłam,narazie cisza:-)
Jeśli chodzi o lekarzy to ja też jestem zadowolona z Trawniczka.
Myślę,że uda mi się przeprowadzić do końca tygodnia,później mój Maluszek może się ewakuować z brzuszka;-)

no tak patrząc isabell na Twój suwak to chyba nie ma za bardzo innej opcji jak ewakuować się najpóźniej za tydzień :tak: jakieś firanki wieszaj czy podłogę myj to szybciej pójdzie :-D

zazdroszczę Ci, że Ty już na finiszu ;-)

Byłam dzisiaj u dr Orasińskiego, potwierdził że z ciążą jest ok, tylko moja wątroba jest do przebadania, bo najprawdopodobniej to ona jest przyczyną bóli brzucha. Pan doktor bardzo symaptyczny :) Także na kolejną wizytę u mojego lekarza muszę zrobić badania enzymów wątr. i inne. Wtedy się okaże co mi jest. Pierwszy dzien bez pracy i 10 telefonów - chyba go wyłączę:wściekła/y:

Asia to rewelacja - bądź spokojna wszystko będzie ok. Mnie też czasami bolała wątroba zwłaszcza jak zjadłam coś ciężko strawnego i faktycznie ból jest dość uciążliwy. Zrobisz badania i będzie wiadomo, może wystarczy coś osłonowego albo zmiana diety? Ile kosztuje wizyta u dr O.? Jesteś na L4??

polecam takie gatki na porodówkę

http://www.bangla.pl/odziez-obuwie/...artmann-majtki-wielorazowe-siatkowe-p2665.htm

są o niebo lepsze od jednorazowych /w których tyłek zaraz robi się mokry bo są nie przewiewne/, te są z siatki więc można je śmiało uprać i są wytrzymałe. Na allegro kosztują koło 2 zł za 1 sztukę. Ja już mam i fajne są.

kupowałam u tego sprzedawcy http://allegro.pl/hartmann-majtki-siatkowe-50-120cm-2171-i1795593227.html to są te majtki, są też w większym rozmiarze. W porównaniu do jednorazówek są rewelacyjne.

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam te gatki. kupiłam u tego sprzedawcy HARTMANN Wielorazowe majtki poporodowe roz L TANIO (1731059385) - Aukcje internetowe Allegro wraz z innymi rzeczami:)

jutro odbieram z apteki ostatnie rzeczy kupiona na doz- min. podkłady na łóżko i octenisept. zostanie mi do kupienia jeszcze tylko spryskiwacz to tantum rose i grubszy kocyk dla Tośki i już jestem gotowa:)
Jeszcze tylko muszę się zmobilizować i wyparzyć butelki, smoczki, itp.

i jeszcze odnośnie zakupów to na chwilę obecną mogę polecić kupno leżaczka BRIGHT STARS LEZACZEK BUJACZEK BCM (1767556946) - Aukcje internetowe Allegro -jak dla nas to rewelacja, strasznie się ciesze że go wylicytowałam

nie polecam natomiast karuzeli fisher price FISHER PRICE-ŚLICZNA KARUZELA +PROJEKTOR+PILOT (1705193389) - Aukcje internetowe Allegro -projektor jest do du.., nic nie widać bo żaróweczki są strasznie słabe, c zeszczy jak się kręci, a najgorszy mankament to to że jest strasznie ciężka i aż strach ją montować do łóżeczka

pościel i do tego rożek kupiliśmy taką MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL HAFTOWANA 120x90 (1687697910) - Aukcje internetowe Allegro po wypraniu jest bardzo fajna, jednak kolor jest mniej intensywny niż na zdjęciu

baldachim mamy firmy ferreti - fajny bo ma duże dziurki i przepuszcza powietrze - kupiliśmy go żeby uniemożliwiał wskakiwanie do łóżeczka naszemu sierściuchowi:)

wózek mamy taki Wózek Roan 4 Runner zestaw 6 w 1 = 3 x gratis (1790472970) - Aukcje internetowe Allegro kolor nr 4. na chwilę obecną jestem zadowolona, ale tak naprawdę to się okaże jak zacznę go używać

łóżeczko kupiliśmy http://www.bajanex.pl/index.php?p=oferta1_06&l=pl
ogólnie jest fajne, tylko szuflada ciś kiepsko się otwiera i zamyka

może komuś kto nie dokonał jeszcze zakupów przydadzą się moje uwagi

Ostatnia edycja:
Do góry