reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

Jak weekend minął? Zapisałam się do dr Orasińskiego na jutro, mam nadzieję, że mnie utwierdzi w przekonaniu, że jest dobrze. :tak: Własnie jestem w pracy i już mam ochote zmykać do domciu, ale zrobię to co najważniejsze i jadę odpoczywać :) Pozdrawiam i miłego dnia

reklama
heloł

co tu tak cicho??

ja tylko napiszę w temacie lekarzy że "swojego" Trawniczka nie zamieniłabym na nikogo innego:-)

Isabel- rodzisz???
Klementyna?? gdzie ty?
KAsia- doszłaś już po weselu do siebie??

nie ma was to idę:-(

cześć

a ja musiałam wyprawić Juniora na skate-park więc dopiero teraz zasiadłam do kompa.

ja już chcę urodzić.....:wściekła/y: bo się czuję jakbym była niepełnosprawna :wściekła/y: nic nie mogę zrobić co wymaga ode mnie schylenia się bo mnie zaraz brzuch zaczyna boleć i plecy :wściekła/y: i chodzę jak pingwin :errr:

nie
ja już chcę urodzić.....:wściekła/y: ,czuję jakbym była niepełnosprawna :wściekła/y: nic nie mogę zrobić co wymaga ode mnie schylenia się bo mnie zaraz brzuch zaczyna boleć i plecy :wściekła/y: i chodzę jak pingwin :errr:

dokładnie!!!
też mnie to wkurza i jeszcze ten paraliżujący ból ...
nie ma co! ciąża - błogosławiony stan- taaaaa to musiał wymyślić jakiś chłop.:wściekła/y:
szczególnie ten ostatni miesiąc mnie tak pobłogosławił ,że świece w w ciemnościach:szok:

ide smażyć śmierdziuchy schabowe b:szok:leeeee

Hej Dziewczyny! Jeszcze nie urodziłam,narazie cisza:-)
Jeśli chodzi o lekarzy to ja też jestem zadowolona z Trawniczka.
Myślę,że uda mi się przeprowadzić do końca tygodnia,później mój Maluszek może się ewakuować z brzuszka;-)

no tak patrząc isabell na Twój suwak to chyba nie ma za bardzo innej opcji jak ewakuować się najpóźniej za tydzień :tak: jakieś firanki wieszaj czy podłogę myj to szybciej pójdzie :-D

zazdroszczę Ci, że Ty już na finiszu ;-)

Byłam dzisiaj u dr Orasińskiego, potwierdził że z ciążą jest ok, tylko moja wątroba jest do przebadania, bo najprawdopodobniej to ona jest przyczyną bóli brzucha. Pan doktor bardzo symaptyczny :) Także na kolejną wizytę u mojego lekarza muszę zrobić badania enzymów wątr. i inne. Wtedy się okaże co mi jest. Pierwszy dzien bez pracy i 10 telefonów - chyba go wyłączę:wściekła/y:

Asia to rewelacja - bądź spokojna wszystko będzie ok. Mnie też czasami bolała wątroba zwłaszcza jak zjadłam coś ciężko strawnego i faktycznie ból jest dość uciążliwy. Zrobisz badania i będzie wiadomo, może wystarczy coś osłonowego albo zmiana diety? Ile kosztuje wizyta u dr O.? Jesteś na L4??

polecam takie gatki na porodówkę

http://www.bangla.pl/odziez-obuwie/...artmann-majtki-wielorazowe-siatkowe-p2665.htm

są o niebo lepsze od jednorazowych /w których tyłek zaraz robi się mokry bo są nie przewiewne/, te są z siatki więc można je śmiało uprać i są wytrzymałe. Na allegro kosztują koło 2 zł za 1 sztukę. Ja już mam i fajne są.

kupowałam u tego sprzedawcy http://allegro.pl/hartmann-majtki-siatkowe-50-120cm-2171-i1795593227.html to są te majtki, są też w większym rozmiarze. W porównaniu do jednorazówek są rewelacyjne.

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam te gatki. kupiłam u tego sprzedawcy HARTMANN Wielorazowe majtki poporodowe roz L TANIO (1731059385) - Aukcje internetowe Allegro wraz z innymi rzeczami:)

jutro odbieram z apteki ostatnie rzeczy kupiona na doz- min. podkłady na łóżko i octenisept. zostanie mi do kupienia jeszcze tylko spryskiwacz to tantum rose i grubszy kocyk dla Tośki i już jestem gotowa:)
Jeszcze tylko muszę się zmobilizować i wyparzyć butelki, smoczki, itp.

i jeszcze odnośnie zakupów to na chwilę obecną mogę polecić kupno leżaczka BRIGHT STARS LEZACZEK BUJACZEK BCM (1767556946) - Aukcje internetowe Allegro -jak dla nas to rewelacja, strasznie się ciesze że go wylicytowałam

nie polecam natomiast karuzeli fisher price FISHER PRICE-ŚLICZNA KARUZELA +PROJEKTOR+PILOT (1705193389) - Aukcje internetowe Allegro -projektor jest do du.., nic nie widać bo żaróweczki są strasznie słabe, c zeszczy jak się kręci, a najgorszy mankament to to że jest strasznie ciężka i aż strach ją montować do łóżeczka

pościel i do tego rożek kupiliśmy taką MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL HAFTOWANA 120x90 (1687697910) - Aukcje internetowe Allegro po wypraniu jest bardzo fajna, jednak kolor jest mniej intensywny niż na zdjęciu

baldachim mamy firmy ferreti - fajny bo ma duże dziurki i przepuszcza powietrze - kupiliśmy go żeby uniemożliwiał wskakiwanie do łóżeczka naszemu sierściuchowi:)

wózek mamy taki Wózek Roan 4 Runner zestaw 6 w 1 = 3 x gratis (1790472970) - Aukcje internetowe Allegro kolor nr 4. na chwilę obecną jestem zadowolona, ale tak naprawdę to się okaże jak zacznę go używać

łóżeczko kupiliśmy http://www.bajanex.pl/index.php?p=oferta1_06&l=pl
ogólnie jest fajne, tylko szuflada ciś kiepsko się otwiera i zamyka

może komuś kto nie dokonał jeszcze zakupów przydadzą się moje uwagi

Ostatnia edycja:
Do góry