klementyna33
Fanka BB :)
no raczej nie zdążę :-) relację zdam oczywiście, dostałam L4 tylko do 6 września , potem muszę od internisty brać...bez sensu trochę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 100% będzie chłopak - widziałam jajka waży już 2800g. Ułożył się już głową w dół więc jest ok. Podobno mogę urodzić nawet na początku września, termin z dzisiejszego USG to 15 wrzesień. Ma długie nogi bo długością nogi wyszło na prawie 39 tydzień no to będzie długi jak Adek :-) a ja od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg super.
właśnie słyszałam że ginekolodzy dają zwolnienie tylko do 38 tc, ale ponoć nie wszyscy, ciekawe jak będzie z moim.no raczej nie zdążę :-) relację zdam oczywiście, dostałam L4 tylko do 6 września , potem muszę od internisty brać...bez sensu trochę.
heloł
Klementyna- no właśnie w lesie jestem , torba nie spakowana , pizamy nie wyprasowane, malowania nie było bo cały weekend się szwędaliśmy gdzieś ehhh mam takiego lenia że coś okropnego.
Co do usg- moj gin trzyma się terminu OM - i wydaje mi się to logiczne- Tymon z usg wychodził na 20 listopada bo był długi i wielki a prwawidłowy termin miałam na wigilię . CZyli powinni go wyciągać miesiąc wcześniej?też cesara sie szykowała.
Tym bardziej jeśli kobitka wie kiedy poczęli dzieciaka a cykle ma regularne - 40 tygodni to 40 tygodni .
TAntum rosa na rane po cc nie wiedziałam , ja to stosowałam raczej w razie jakiejś infekcji tam na dole- po basen np.