ja ostatnio doszłam do wniosku że skończyłam zarządzanie a nie medycynę, więc uważam że powinnam zaufać lekarzom w szpitalu, bo w końcu po to oni tam są żeby innym pomagać, więc nie będę sie sprzeciwiała szczepieniu (wiem że to temat rzeka ale się poprostu na tym nie znam i skoro od zawsze się szczepi dzieci i ja też byłam szczepiona to i niech moje dziecko zostanie zaszczepione skoro tak się robi i najprawdopodobniej zrobię mojemu tylko podstawowe szczepienia bez tych farmakologicznych wymysłów), o tym zabiegu o którym piszesz nie wiedziałam ale skoro tak wszystkim robią to być może jest to konieczne. Jedyne czego wiem że sie sprzeciwię to zabraniu mojego dziecka do kąpania w innej sali, a jeśli chodzi o różnego rodzaju zabiegi, leki, szczepionki, to ja się po prostu na tym nie znam i znała nie będe, bo wiedza zaciągnięta z internetu jest dla mnie żadna wiedzą.
ja dzisiaj cały dzień na nogach i już padam. Robię sobie przerwę do 19 i zabieram się za dziecięce prasowanie. Już wszystko mam poprane za wyjątkiem rożka i jedne body kupiłam dzisiaj, i została mi ostatnia partia prasowania
na koniec miesiąc mam zamiar zacząć pakować się do szpitala, tylko nie mam za bardzo w co, bo w wielką walizkę na kółkach to trochę śmiesznie a nic innego nie mamy więc będę musiała chyba kupić torbę, już nawet upatrzyłam w pepco za 19 zł ale nie wiem czy za mała nie będzie.
a dziewczyny czym przemywałyście pępuszek? ja kupiłam takie gaziki nasączone spirytusem, ale ostatnio słyszałam że one nic nie dają, że trzeba spirytusem najlepiej na patyczku do uszu, bo to trzeba dokładnie przemywać aż tam w środku między flaczkami
chyba nie będę w stanie tego robić.
a ja dzisiaj wygrałam licytacje
Body, kaftanik+sweterek Marks&Spencer rozm. 62 (1761080114) - Aukcje internetowe Allegro