reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
Jakieś plany wakacyjne? Jak tam pierwsze dni wakacji mijają?
Najstarszego juz mamy od dzisiaj na obozie sportowym karate. Przez 10 dni będzie łapał słońce w Pobierowie. W lipcu będziemy gościć u siebie mojego 12 letniego siostrzeńca. Zwykle w sierpniu mąż ma urlop. Chyba pojedziemy na południe Polski. Zawsze ciągnie nas w te strony. Możliwe, że wpadniemy do Zawoi, Żywca.

Skoro koszula, marynarka i krawat to raczej nie trąci mi tu naukowcem, a weselnikiem po zakrapianej nocy wracającym nocną porą[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kurde :-D no przecież to takie proste... On ma fazy na wcielanie się w różne postaci, w zależności od zainteresowania, to może teraz jest jakimś sławnym naukowcem??? Kto go wie... Ale znając go, odpowiedź będzie: "yyyy.... bo tak"

A ja odebrałam jakbyś strzelał patrząc w czym przechadza się po domu i o jakiej porze[emoji38]
A do drugiego wersu, to mnie kojarzy się z białym laboratoryjny kitlem ale to też zależy z jakiej dziedziny.

A ja odebrałam jakbyś strzelał patrząc w czym przechadza się po domu i o jakiej porze[emoji38]
A do drugiego wersu, to mnie kojarzy się z białym laboratoryjny kitlem ale to też zależy z jakiej dziedziny.

Hm... No jak chodzi o Kornela, to albo historyk albo (ostatnio) matematyk. A właśnie mnie i żonę namawia do "scenki": on jest wybitnym naukowcem-matematykiem (nie sprecyzował, czy którymś konkretnym) i dostał jakąś ważna nagrodę i teraz wyjeżdża na stypendium do Stanów ;)
A z tym kitlem to fakt, że zależy od dziedziny.

A, i co pierwszej części Twojej odpowiedzi: pora nie, ale strój tak, też mi dał do myślenia, no i + te zainteresowania.

Jakieś plany wakacyjne? Jak tam pierwsze dni wakacji mijają?
Wakacje super, odkąd jest ciepło/gorąco to w ogóle szał dla dzieci :)
Mamy zaplanowane wyjazdy jednodniowe w kilka fajnych dla dzieci miejsc - na dłuższe pobyty przyjdzie czas, jak dzieci będą starsze :)

reklama
Do góry