reklama
KamaW
Początkująca w BB
Dzieciom....Minąl kolejny okrutnie upalny dzień. Czu zastanawiacie się czasem nad tym w jakich warunkach przyjdzie żyć naszym dzisc
Cholerka, przez psa nie dokończyłam myśli
Minąl kolejny okrutnie upalny dzień. Czu zastanawiacie się czasem nad tym w jakich warunkach przyjdzie żyć naszym dzisc
Ja jestem wykończony... chłopcy cały dzień przekimali, ja dziś cały dzień byłem na jednostce, więc nie dało rady ale wiem od żony, że Kornel jak położył się przed 14, tak ściagnęła go o 18 tuż przed tym, jak dojechałem do domu
KamaW
Początkująca w BB
Te upały to koszmar. Lato, a tak naprawdę trzeba się w domu chować. Moje dzieci wyszły na zewnątrz o godzie 18.Ja jestem wykończony... chłopcy cały dzień przekimali, ja dziś cały dzień na jednostce, więc nie dało rady ale wiem od żony, że Kornel jak położył się przed 14, tak ściagnęła go o 18
U mnie w mieszkaniu jest wyjątkowo chłodno dzięki czemu jako tako można wytrzymać.
A z roku na rok będzie tylko gorzej.
O nieeeee...A z roku na rok będzie tylko gorzej.
A, takie pytanie mam, bo mi się przypomniało teraz. Jak wspierać dziecko wybitie inteligentne/uzdolnione (czy jakoś tak, nie pamiętam, jak to było nazwane... ), tak nam powiedziała pani psycholog o Kornim i nie wiem, co z tym dalej... Wspieramy zainteresowania, ale nie wiem co jeszcze można zrobić???
KamaW
Początkująca w BB
A psycholog nie dała Wam wskazówek co dalej?A, takie pytanie mam, bo mi się przypomniało teraz. Jak wspierać dziecko wybitie inteligentne/uzdolnione (czy jakoś tak, nie pamiętam, jak to było nazwane... ), tak nam powiedziała pani psycholog o Kornim i nie wiem, co z tym dalej... Wspieramy zainteresowania, ale nie wiem co jeszcze można zrobić???
A psycholog nie dała Wam wskazówek co dalej?
Coś tam mówiła, ale ja mam pamięć dobrą, ale krótką jak nie zapomnę to zapytam D., może ona pamięta.
KamaW
Początkująca w BB
Poproście o wskazówki, jak wspierać i tyle. Ppd warunkiem, że psycholog dobry, bo różnie z tym bywaCoś tam mówiła, ale ja mam pamięć dobrą, ale krótką jak nie zapomnę to zapytam D., może ona pamięta.
reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Myśle, że nie ma co szukać rad tego typu na forum,bo my nie znamy Twojego dziecka. Dziwi mnie, że nie zapamiętałes, a co za tym idzie nie stosujesz się do wskazówek psycholog skoro ich nie pamiętasz, a to istotne zalecenia. Oj tato, tato[emoji38]A, takie pytanie mam, bo mi się przypomniało teraz. Jak wspierać dziecko wybitie inteligentne/uzdolnione (czy jakoś tak, nie pamiętam, jak to było nazwane... ), tak nam powiedziała pani psycholog o Kornim i nie wiem, co z tym dalej... Wspieramy zainteresowania, ale nie wiem co jeszcze można zrobić???