reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

A ja dziś byłam na prenatalnych i wg USG jest wszystko ok. Dzidzi A ma się dobrze i mierzy całe 7cm. Niestety nie chciała się ujawnić i nie znam płci. Po drodze trafiłam na fajny sklep i udało.mi.sie kupić super bluzy dla dzieci.
received_1677416202367499.jpeg
received_320830882063704.jpeg
received_2439210963017311.jpeg

Załączniki

• received_1677416202367499.jpeg
    received_1677416202367499.jpeg
    65,3 KB · Wyświetleń: 393
  • received_320830882063704.jpeg
    received_320830882063704.jpeg
    111,7 KB · Wyświetleń: 394
  • received_2439210963017311.jpeg
    received_2439210963017311.jpeg
    64,3 KB · Wyświetleń: 399
reklama
A ja dziś byłam na prenatalnych i wg USG jest wszystko ok. Dzidzi A ma się dobrze i mierzy całe 7cm. Niestety nie chciała się ujawnić i nie znam płci. Po drodze trafiłam na fajny sklep i udało.mi.sie kupić super bluzy dla dzieci.Zobacz załącznik 904802Zobacz załącznik 904803Zobacz załącznik 904804
Super wieści. Cieszymy się razem z Tobą. Zakupy cudne. Te puchate bluzy sliczne i te z owieczka. Łowy udane. Powiedz gdzie można takie dostać może też mam szansę, a nawet nie wiem.

Super wieści. Cieszymy się razem z Tobą. Zakupy cudne. Te puchate bluzy sliczne i te z owieczka. Łowy udane. Powiedz gdzie można takie dostać może też mam szansę, a nawet nie wiem.
Sklep nazywa się terranova. W życiu tam nie byłam. A okazuje się że mają sporo sklepów w każdym większym mieście. Mają też sprzedaż online. Bluzy super gatunkowo. I cena do przełknięcia ok 40zl za sztukę. Najmniejszy rozmiar to 3 co odpowiada 98mniej więcej i tu się cieszę że moje panny takie duże bo bluzy pasują idealnie.

Sklep nazywa się terranova. W życiu tam nie byłam. A okazuje się że mają sporo sklepów w każdym większym mieście. Mają też sprzedaż online. Bluzy super gatunkowo. I cena do przełknięcia ok 40zl za sztukę. Najmniejszy rozmiar to 3 co odpowiada 98mniej więcej i tu się cieszę że moje panny takie duże bo bluzy pasują idealnie.
Dzięki, zajrzę dziś wieczorkiem na ich stronkę może i ja coś wyhacze dla moich facecików.

Faktycznie fajne rzeczy. Tylko tej rozmiarowki nie rozumiem. Jaki numer odpowiada chlopiecemu rozmiarowi 110 czy też 116 i 158? Orientujesz się? Na Antosia nic nie znajdę, bo on to rozmiar 74/80.

Faktycznie fajne rzeczy. Tylko tej rozmiarowki nie rozumiem. Jaki numer odpowiada chlopiecemu rozmiarowi 110 czy też 116 i 158? Orientujesz się? Na Antosia nic nie znajdę, bo on to rozmiar 74/80.
98 to 3
Więc idąc tym tropem
104 to 4 no to 110 będzie 5 a 116 to 6 i tak dalej. A dla Antosia to byś musiała w dziale niemowlęcy szukać to sa do rozmiaru 92. Bo te rozmiary to tak niby wiekowo są że 3 to na 3lata i teoretycznie te rozmiar 98 powinien pasować na 3latka.

Fajne rzeczy!

Teoretycznie :-) bo to zależy jakie dziecko. Mój 5 latek nosi 104 dopiero.

@Heda bardzo się cieszę że wszystko jest ok i kawał dzieciaka już z maluszka! Całe 7 cm miłości!

Moja koteczka ma rujkę.

reklama
Dobry wieczor dziewczyny.
Zamilkłam na jakis czas co by ciezarnych nie dołowac swoimi nastrojami. Napisze tylko ze w srode mialam amniopunkcje, pierwsze wyniki maja byc do srody. Takze prosze o modlitwe. pozdrawiam.
...u mnie masz jak w banku do św Tadeusza Judy[emoji4] Trzymam kciuki za wyniki. Bez wzgledu jakie by nie były odezwij się. Tule i nie martw się. Pamiętaj, że jeśli potrzebujesz pogadać to jesteśmy.

Do góry