reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
Mamunia86 wydaje się fajne ale to się wprowadza tylko do seksu? Czy jak krążek na cały miesiąc? Nie ma problemu zeby to później wyciągnąć?

Zapewne nie dla wszystkich jest ta metoda. Ja używałam lata -do czasu zagubienia!- kubeczka więc nic mi tam nie przeszkadzało.
@Chrząszczyk, czemu zrezygnowalaś z krążka?

Tu jest dla zainteresowanych:
Link do: Infekcje intymne i leczenie ran – wyroby medyczne Hexanova
Zrezygnowałam, bo u mnie wywoływał dyskomfort. Miałam wrażenie, że to dziadostwo mi wypadło choć miałam świadomość, że jest to fizycznie nie możliwe. Przeszkadzało mi i to, że mam tam coś w środku...chodź dodaje, że tak na prawdę tego nie czuć, w moim przypadku to tylko świadomość, że coś tam jednak jest. Wolałam już Evre, która stosowałam przez 2 lata. Teraz szukam czegoś co jest raczej bez hormonów.

Zrezygnowałam, bo u mnie wywoływał dyskomfort. Miałam wrażenie, że to dziadostwo mi wypadło choć miałam świadomość, że jest to fizycznie nie możliwe. Przeszkadzało mi i to, że mam tam coś w środku...chodź dodaje, że tak na prawdę tego nie czuć, w moim przypadku to tylko świadomość, że coś tam jednak jest. Wolałam już Evre, która stosowałam przez 2 lata. Teraz szukam czegoś co jest raczej bez hormonów.
Miałam to samo z tym krążkiem... strasznie.mi przeszkadzało i po 2 dniach wylądował w koszu na śmieci [emoji23]

My właśnie dziś po wizycie u ortodąta ze starsza, maluchy też się łapią na leczenie za kilka lat. Takie geny [emoji57].
Ogólnie ten tydzień mamy taki zawalony wizytami u lekarzy i masa innych załatwiań urzędowych i może się uda zakupowych.

Zakłada się tylko do seksu i potem trzymasz o ile pamiętam kilka h żeby plemniki wybrały i do szyjki się nie przedostały. potem ściągasz, myjesz i do zaś.

Ja nie mam oporów przed czymś w środku, badam szyjke, sluz itp. stosuje tampony i gabeczki menstruacyjne i wszystko ok. To zależy od kobiety i jej podejścia do ciała. Z wyjściem nie ma problemów raczej.

Tu jest filmik i jeszcze więcej informacji:
Link do: CAYA | CAYA

Ostatnia edycja:
Hej, czekamy na Ciebie @Dominika81 !

Ja nie wiem co ale kurczę boli mnie brzuch na na dole w okolicy macicy, taki wzięty jakiś, duży. Taki ucisk czuję, pełność, jakby pęcherz pełny. Muszę chyba gorące okłady zrobić bo pewnie jakieś sprawy pecherzowe to są.
Otworzyłam sobie nalewkę wiśniową domowej roboty.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, czekamy na Ciebie @Dominika81 !

Ja nie wiem co ale kurczę boli mnie brzuch na na dole w okolicy macicy, taki wzięty jakiś, duży. Taki ucisk czuję, pełność, jakby pęcherz pełny. Muszę chyba gorące okłady zrobić bo pewnie jakieś sprawy pecherzowe to są.
Otworzyłam sobie nalewkę mięśniową domowej roboty.
Hoho tylko nie przeholuj z tą nalewką[emoji1]

Do góry