reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
Halo mamuśki!

Jak się macie?
Wichury i wiatry Was nie porwały?

Jak dzieci te malusie i te większe? Jak ciężarówki? Jak zdrowie?

Jak z seksem u Was?
Dbacie jakoś o swoje piersi specjalnie? Ja mam rozmiar średniego B i kupiłam sobie jakiś krem na powiększenie biustu. Powiem wam, że może nie urósł od 2 tygodni ale na pewno jest jędrniejszy.

Kupiłam sobie też krem na zmarszczki! Czas spojrzeć prawdzie w oczy (lata lecą). Czas robić coś dla siebie .

Ostatnia edycja:
Wichury na szczęście szkód nie zrobiły ale miałam wrażenie ze będzie inaczej. Trudno się spało na poddaszu o_O

Ja się jakoś trzymam. Choć mam wrażenie ze zaczęłam puchnąć... Nos ciagle zatkany, przez hormony ponoć...
Dzieciaki nawet ok, młody katarzy trochę.

Netka a już myślałam że tylko u mnie ciągle coś.... człowiek ogarnie jeden temat i już zaczyna drugi...
U nas wszystko dobrze... jak zawsze sporo roboty... od tygodnia mam mame i skurcze[emoji1787][emoji1787][emoji23]
Zostało mi niecałe 30 dni do rozwiązania. I robi się ciekawie...

Netka a już myślałam że tylko u mnie ciągle coś.... człowiek ogarnie jeden temat i już zaczyna drugi...
U nas wszystko dobrze... jak zawsze sporo roboty... od tygodnia mam mame i skurcze[emoji1787][emoji1787][emoji23]
Zostało mi niecałe 30 dni do rozwiązania. I robi się ciekawie...

No to powodzenia! Lekkiego porodu życzę :)

reklama
Hej hej. Też żyję. Córka ma w maju komunię więc dużo załatwiania. Do tego cały czas praca, a brzuch powoli coraz bardziej ciąży :)

Do góry