reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Witam nowe mamy ;)

Co do 500 plus to ja juz z tymi ludzmi nie dyskutuje. To jest takie ja nie mam i ty tez nie bedziesz miec.

Ci co maja po jednym dziecku albo wcale nie rozumieja jak to jest. To widac nawet na tym forum. Kiedys zalozylam watek z prosba o podsuniecie jakichs wskazowek jak nauczyc moje niunki sikac na nocnik. Uslyszalam pare porad ale nie sprawdza sie one przy blizniaczkach. Mianowicie podstawka na kibelek ok tylko co z druga ? A wiadomo ze jak jest wiecej dzieci to chca robic wszystko w tym samym czasie to uslyszalam zebym najpierw nauczyla jedna a potem druga i tu wracam do tego co napisalam wczesniej.. Jak kiedy druga placze bo tez chce na kibelek. Dogadaly sie na szczescie i jedna na kibelek a druga na nocnik i tak sie zamieniaja.

Ostatnia edycja:
reklama
@Natalka92 powiedz mi czy te twoje małpy też się tak o wszystko kłócą, bo ja mam ochote obie oknem wyrzucić i jeszcze patrzeć jak lecą [emoji21][emoji21]
Powstrzymuje mnie tylko fakt że za tydzień wrzesień [emoji26]

@Natalka92 powiedz mi czy te twoje małpy też się tak o wszystko kłócą, bo ja mam ochote obie oknem wyrzucić i jeszcze patrzeć jak lecą
emoji21.png
emoji21.png

Powstrzymuje mnie tylko fakt że za tydzień wrzesień
emoji26.png
O matko nawet mi nie mow. Ja to juz czasami sie dre na nie az maz do mnie mowi ze patologie robie. Maja te same zabawki po dwie tego samego a i tak leja sie o jedna zabawke a obok stoi druga taka sama. A jak juz dopadna cos pojedynczego to tak jak mowisz. Za drzwi wystawic. Zlapalam sie na tym ze czesto nie reaguje po prostu. Albo bedzie fight i wygra silniejsza albo sie dogadaja bo trace cierpliwosc z tlumaczeniem. :baffled: :realmad: czasami maja przeblyski i posluchaja mnie ale najczesciej to piszcza obydwie i szarpia za zabawke. Krzycza jeszcze oddaj to ! Jedna do drugiej.

O matko nawet mi nie mow. Ja to juz czasami sie dre na nie az maz do mnie mowi ze patologie robie. Maja te same zabawki po dwie tego samego a i tak leja sie o jedna zabawke a obok stoi druga taka sama. A jak juz dopadna cos pojedynczego to tak jak mowisz. Za drzwi wystawic. Zlapalam sie na tym ze czesto nie reaguje po prostu. Albo bedzie fight i wygra silniejsza albo sie dogadaja bo trace cierpliwosc z tlumaczeniem. :baffled: :realmad: czasami maja przeblyski i posluchaja mnie ale najczesciej to piszcza obydwie i szarpia za zabawke. Krzycza jeszcze oddaj to ! Jedna do drugiej.
Armagedon... U nas też o tą samą rzecz potrafię się bić. Te same zabawki i pojedyńcze to koszmar... Ale jak mają 2rozne tego samego typu np. 2 misie Ale w różnym kolorze czy 2 podobne lalki, to nie ma wojny wiedza że to jest jednej albo drugiej i po problemie...

Armagedon... U nas też o tą samą rzecz potrafię się bić. Te same zabawki i pojedyńcze to koszmar... Ale jak mają 2rozne tego samego typu np. 2 misie Ale w różnym kolorze czy 2 podobne lalki, to nie ma wojny wiedza że to jest jednej albo drugiej i po problemie...
U nas niestety to nie dziala. Aczkolwiek jedna ma swoje ulubione misie z ktorymi spi i druga ich nie rusza. Jakby wiedziala ze to swietosc

Mamy dzieci prawie w podobnym wieku. Mój średniak jest jak Twoja córka 2012, a najmłodsze to styczniowe 2019 czy grudniowe 2018? Mój najmłodszy z lutowkach 2018 zresztą jako pierwszy otworzył listę miesiaca[emoji38][emoji12]
Super :) Mój najmłodszy załapał się na końcówkę grudnia 2018 ;) Muszę przypomnieć sobie jak robiło się te suwaczki, aby najmłodszego dodać i widzę , ze teraz są polubienia :-) :), Szok jakie zmiany 8-)

Super :) Mój najmłodszy załapał się na końcówkę grudnia 2018 ;) Muszę przypomnieć sobie jak robiło się te suwaczki, aby najmłodszego dodać i widzę , ze teraz są polubienia :-) :), Szok jakie zmiany 8-)
Jak korzystasz z aplikacji na telefonie to nie ma suwaczkow i opcji polubień też nie ma wyboru. Ale plus taki że jest pod ręką.

reklama
Do góry