reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Natalka witaj! Jak napisałaś o „aniołku” a później ze urodziłaś i dostał 10 pkt to aż mnie zmroziło bo myślałam ze umarł :surprised::-( :( i później drugi raz czytałam ;)

Jaasna to późno chodzą spać;) moi 20 i juz spokój;) ale tez wcześniej zaczynaja bo zwykle koło 6-7 ;)
O Jezu az mnie zmrozilo. Jest zyje caly i zdrowy aniolek bo grzeczniutki. Je spi pousmiecha sie zaczyna gaworzyc potula sie cycus i idzie lulu. Mamy co prawda jednego duszka gdzies tam ktory mial zaledwie 6 tygodni i byl przed synkiem. A potem koljna proba i jest nasz upragniony.
Moje tez jeszcze szaleja dlatego ze spaly razem ze mna chyba z 2/3 godziny. A teraz bajki ogladaja. Nawet ich jeszcze nie klade bo maz wierci wiec nie zasna.

reklama
Zazdroszczę ci Sopek, ale cóż zrobić jak same sowy mi się trafiły ;) Jak kładę spać i gaszę światła, to po 5 min ich nie ma, ale póki widzą oznaki zycia w domu, to nie usną. A wstają między 9-10 rano. Ja wcześniej.
Pocieszam się, ze młody zaczyna zaraz zerówkę, to wszystkie pewnie będą chodziły o wczesnej porze spać i tak też wstawać :)
Moje ogolnie o 20/21 odlatuja ale.. No ale o 2/3 pobudka i mamo popatrz autko mamo pic mamo przykryj albo trzeba je sila zaganiac do spania. I wstaja o 6/7 albo i czasami o 5

Kinga, współczuję tych chorób. Ale jak mamy lato jakie mamy, bardziej jesień przypomina, to i choroby już sie mnożą. U nas syn solidny kaszel złapał i też z 1,5 tygodnia się męczył. Wyleczyłam go syropem z cebuli.

Moje ogolnie o 20/21 odlatuja ale.. No ale o 2/3 pobudka i mamo popatrz autko mamo pic mamo przykryj albo trzeba je sila zaganiac do spania. I wstaja o 6/7 albo i czasami o 5
Moja najmlodsza 13 miesięcy zasypia między 20,21, starszy 4 latek 22 właśnie zasypia I najstarsza 9 lat teraz sie kladzie o 23

Cześć dziewczyny. Dawno nie zagladalam. U mnie chorobowo juz 1.5 tygodnia sie meczymy, goraczka, katar I paskudny kaszel taka niespodzianke z wakacji przywiezlismy. Zlapalismy wszyscy cala moja 3, ja I maz. Witam oczywiscie nowe mamy
Witam. Ja jestem dwa tygodnie po biegunce u corki. Modlilam sie aby najmlodszy nie zlapal ale tylko jedna wymeczylo reszta nic nie zlapala. A Was to nie zle zlapalo. Chyba jakiegos wirusa dopadliscie.

Natalka, pić to standard u nas, naprawdę :D Chociaż zawsze pytam czy chcą, to i tak zaraz po zgaszeniu świateł po kolei maszerują do kuchni, aby po 2 łyczki ;) Ale później już elegancko śpią i nic ich nie ruszy.

Kinga, współczuję tych chorób. Ale jak mamy lato jakie mamy, bardziej jesień przypomina, to i choroby już sie mnożą. U nas syn solidny kaszel złapał i też z 1,5 tygodnia się męczył. Wyleczyłam go syropem z cebuli.
U nas zaczelo sie goraczka mlodsze mialy troche ponad 38, najstarsza 39 potem po ok 4 dniach wszedl katar I kaszel krtaniowy. Co noc prawie ktoregos ze starszych na balkon wystawialam:/

reklama
To jesteście wszyscy na antybiotyku w płynie? Czy tylko wziewne do inhalacji macie?
Dzieciaki antybiotyk I wziewy. Ja mialam na szczęście tylko katar, maz tez katar. Jeszcze zlapalo moich rodzicow bo tez mieli kontakt z nami I moja mama tez miala tylko katar ale ojciec tak jak dzieciaki kaszel krtaniowy

Do góry