reklama
Liza
Fanka BB :)
Hej
A ja sama z mezem W domu, dzieci już tydzień u dziadków, jeszcze 2tyg i jedziemy po nich...
Te Upały mnie wykanczaja już.....
A ja sama z mezem W domu, dzieci już tydzień u dziadków, jeszcze 2tyg i jedziemy po nich...
Chrząszczyk 1
No Ty to wiedzialas jak sie ustawic...zazdroszcze[emoji4]
Hej
Liza
Niby tak aleeee.... Chormony w ciąży tak wariuja, tęsknię za dziećmi, sama w domu jestem jak Mąż w pracy.... Masakra jakaś...No Ty to wiedzialas jak sie ustawic...zazdroszcze[emoji4]
Witam
Chciałam się przedstawić i zapytać czy przyjmijcie mnie do grona wielodzietnych. U nas stan na dzień dzisiejszy to.12 latka I 8 latka Plus baby 23tyg ciąży. Mieszkamy w uk .Mam 35 lat maz.36 dziecię nieplanowane, bardzo kochane przez wszystkich członków rodziny już.Rodze w listopadzie plec dzieciątka niespodzianka ,ale jak Pani zmierzyła kości nog to między nimi nic więc szykujemy się na dziewczynkę przynajmniej ja .
Teściowa powiedziała o teraz chlopak A ja do niej tak dziewczynkę oddamy bo nie spełnia wymogów!!! Denerwuje mnie takie podejście.
My za 1.5 tyg wakacje w pl na miesiąc będzie ciekawie w pl nikt nie wie o.baby więc robimy niespodziankę.
Pozdrawiam serdecznie
Chciałam się przedstawić i zapytać czy przyjmijcie mnie do grona wielodzietnych. U nas stan na dzień dzisiejszy to.12 latka I 8 latka Plus baby 23tyg ciąży. Mieszkamy w uk .Mam 35 lat maz.36 dziecię nieplanowane, bardzo kochane przez wszystkich członków rodziny już.Rodze w listopadzie plec dzieciątka niespodzianka ,ale jak Pani zmierzyła kości nog to między nimi nic więc szykujemy się na dziewczynkę przynajmniej ja .
Teściowa powiedziała o teraz chlopak A ja do niej tak dziewczynkę oddamy bo nie spełnia wymogów!!! Denerwuje mnie takie podejście.
My za 1.5 tyg wakacje w pl na miesiąc będzie ciekawie w pl nikt nie wie o.baby więc robimy niespodziankę.
Pozdrawiam serdecznie
Heda
Super... witam i gratuluję. U nas też się krzywili z niesmakiem na 4 dziewczynkę. A mi to było nawet na rękę że kolejna panna.Witam
Pozdrawiam serdecznie
M
Mar1
Gość
O matko, jak mnie złości wydziwianie na płeć...
mamunia86
Cześć,
Żyję!
Ja miałam zakażenie oka a że jestem po przeszczepie to akcja była niewiarygodnia ale dałam radę.
Na Chorwacji byliśmy w PalenicyStalingrad w Parku Narodowym.
Jesteśmy zdrowi i oby tak zostało. U nas dużo zmian, dużo się dzieje, obu na lepsze wyszło. Jak sie ułoży wszystko to napiszę.
Połowa wakacji za nami.
witam nową mamusię.
Żyję!
Ja miałam zakażenie oka a że jestem po przeszczepie to akcja była niewiarygodnia ale dałam radę.
Na Chorwacji byliśmy w PalenicyStalingrad w Parku Narodowym.
Jesteśmy zdrowi i oby tak zostało. U nas dużo zmian, dużo się dzieje, obu na lepsze wyszło. Jak sie ułoży wszystko to napiszę.
Połowa wakacji za nami.
witam nową mamusię.
Jaasna
Mamunia, dobrze, że jesteś i dobrze, że u Ciebie dobrze!
Carouk, witaj, witaj, zostań z nami
A co do płci, to jak urodziłam drugą córkę, to na info, że jest dziewczynka słyszałam już od pielegniarek w szpitalu, że może być dziewczynka, skoro już mam i syna i córkę, to znaczy "że wszyscy w domu" (dokładnie tak się ludzie wyrażali - ja nie komentowałam, zbywałam ich milczeniem). Dla mnie najważniejsze, że dzieci zdrowe po właściwej stronie brzucha i najukochańsze pod słońcem
Carouk, witaj, witaj, zostań z nami
A co do płci, to jak urodziłam drugą córkę, to na info, że jest dziewczynka słyszałam już od pielegniarek w szpitalu, że może być dziewczynka, skoro już mam i syna i córkę, to znaczy "że wszyscy w domu" (dokładnie tak się ludzie wyrażali - ja nie komentowałam, zbywałam ich milczeniem). Dla mnie najważniejsze, że dzieci zdrowe po właściwej stronie brzucha i najukochańsze pod słońcem
reklama
Sopek
Moderator
Oj dziewczyny mnie też to denerwowało.. jakby to miało mieć jakiekolwiek znaczenie.. przy trzeciej ciąży też mi mówili że wszystko jedno bo już mam parkę to teraz już luz.. ale jak mówiłam że najważniejsze żeby było zdrowe to też spotkałam się z oburzeniem ze strony siostry że "a co chore to gorsze?" Fakt, ona ma chore dziecko ale nie powiedziałam tego złośliwie itp po prostu tak się zawsze mówi.. ale jak widać nikomu się nie dogodzi