reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
Oglądamy z najstarszym "Teorię wszystkiego". Nic mnie już z tym chłopakiem nie zdziwi... Pociesza mnie że mógł to być Rambo, którego lubię ale nie tysięczny raz z rzędu
A film polecam

...a już pomyślałam, że nam wątek umiera[emoji848]
U nas tez wracają upały. Mamy za sobą już w lipcu dwa zaległe szczepienia. Jeszcze jedno czeka nas w sierpniu: odra, świnka i rozyczka. Powoli zaczynam myśleć o odstawieniu małego od cycucha i coś mi podpowiada, że będzie ciężko.[emoji38] W domu cisza i spokój, bo jeden u babci, a drugi u kuzyna. W niedziele odbieramy go ze Szczecina.

...a już pomyślałam, że nam wątek umiera[emoji848]
U nas tez wracają upały. Mamy za sobą już w lipcu dwa zaległe szczepienia. Jeszcze jedno czeka nas w sierpniu: odra, świnka i rozyczka. Powoli zaczynam myśleć o odstawieniu małego od cycucha i coś mi podpowiada, że będzie ciężko.[emoji38] W domu cisza i spokój, bo jeden u babci, a drugi u kuzyna. W niedziele odbieramy go ze Szczecina.
My też powoli zaliczamy zaległe szczepienia[emoji6] Właśnie tydzień temu zaliczyliśmy MMRy a panu już mają ponad 2 lata.
A twój mały ile teraz ma roczek? Ciekawe jak pójdzie odstawienie. Moje dzieci same się postawiły najstarsza miała 18m, bliźniaczki 4m i 4.5m. A teraz nie wiem, Mala ma 3m i nie wiwm czy chce długo karmić cycem...

Hello
Jakos daaawno nie zaglądałam, ale koniec szkoły, szał w pracy i przydomowe różności, łącznie z ogrodem i tak zeszło.
Dzieciaki pojechały z Dziadkami nad morze, Najmłodszy pierwszy raz na tak długo sam pojechał, trochę był przejęty
@mamunia86 gdzie Chorwacja? Też byłam w ostatnim tygodniu czerwca.
Ja lubię upały, więc ta pogoda mi wcale nie przeszkadza, chyba tylko jak w ciąży byłam to mi to doskwieralo, ale z racji końcówki.
Idę poczytać co tam u Was
Zauważyłam, że mamy pierwszego Tatę, fajnie

My też powoli zaliczamy zaległe szczepienia[emoji6] Właśnie tydzień temu zaliczyliśmy MMRy a panu już mają ponad 2 lata.
A twój mały ile teraz ma roczek? Ciekawe jak pójdzie odstawienie. Moje dzieci same się postawiły najstarsza miała 18m, bliźniaczki 4m i 4.5m. A teraz nie wiem, Mala ma 3m i nie wiwm czy chce długo karmić cycem...
Mały za kilka dni będzie miał półtora roku. Tego odstawienia od cyca to już się boje. Będzie ciężko. Chyba mały mnie pogoni z tym pomysłem i cyca nie odda[emoji23]

reklama
Do góry