potworek.pl
Potworkowa Mama :)
kochanie, nie pracuje dla zadnych herbatek, robie cos troche nieco bardziej intresujacego chyba jesli chodzio zarabianie pieniedzy...
Twoja praca detektywistyczna polegajaca na zacytowaniu informacji z butelki, niestety nie wywolala na mnie wielkiego wrazenia, jako ze jest to dosc OCZYWISTE ze producenci sa PRAWNIE ZOBOWIAZANI do wstawienia takich informacji, jesli by tego nie zrobily, mogliby narazic sie na wiele kosztowych pozwan sadowych itd.
poza tym Herbata o ktorej ja mowie to NIE jest BOBOVITA - (nie znam nawt takiej firmy???!!!) tylko pochodzi ona z HERBAPOLU i nazywa sie BOBOFIX i jej skladniki to- operek, melissa i mieta (polecam wszystkie trzy bardzo goraco) I NIC WIECEJ!!!! wiec JA NIE daje swojemu dziecku NIC z cukrem , a poniewaz jest karmiona piersia i tak, ta herbata jest JEDYNYM uzupelnieniem jej diety i tak zamierzam trzymac az skonczy mniej wiecej 6 miesiecy, bo rezultaty sa boskie!
caluski.
Po pierwsze - czytaj dokładnie, bo napisałam BOBOFIX a nie Bobvita...
Po drugie - irytują mnie takie osoby co to wpadają ni z tego ni z owego na forum coby pouczać inne mamy i dawać "dobre rady" w stylu : 'to podawajcie,a tamtego nie bo jest be'... No sorki, ale jedyne Twoje wypowiedzi na tym forum są w tym wątku i dotyczną nagonki na Hippa...
Poza tym nie bawiłam się w detektywa, tylko trochę wyprostowałam Twoją pierwszą wypowiedź, w której napisałaś, że na herbatkach Hippa napisane jest że ssanie bodajże węglowodanów sprzyja próchnicy, dlatego też przepisałam specjalnie dla Ciebie (może masz kłopoty z czytaniem i rozumieniem - bo do takich wniosków dochodzę czytając Twoje posty w liczbie aż 9 ) że NIE SSANIE WĘGLOWODANÓW (czy cukru, czy glukozy...nieważne),ale właśnie DŁUGOTRWAŁE SSANIE BUTELKI MOŻE DOPROWADZIĆ DO PRÓCHNICY...