reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

Mnie tez od czasu do czasu pobolewa brzusio, ale sa to delikatne bóle, poprostu zwracam na nie uwagę bardziej teraz jak jestem w ciązy przywiazuję wagę, tez mówiłam lekarzowi zrobił badanie USG i sprawdził szyjkę maicy stwierdził że ok i rozwoj dziecka tez bardzo dobrze, coprawda nie robił USG dopochwowego ale licze że jest wszystko dobrze, zreszta biore duphaston od początku... zyczę wszystkiego dobrego

reklama
byłam dzis u gin prywatnie tak jak mi poradziłyście i mimo że moj lekarz prowadzący nagadał mi głupot i nie było słychać bicia serduszka to dowiedziałam się że będę miała córkę:-D( mąż mówi że chyba ją sobie wybłagałam) i że dziecko rozwija się bardzo dobrze książkowa ciąża! za miesiąc idę do mojej nowej pani gin na kontrolę i mam nadzieję że już do końca ona ją będzie prowadziła a obecnemu panu podziękuję tylko nie wiem co ja mam mu powiedzieć!????????:szok:

key nic nie mów, nie musisz się tłumaczyć poprostu zrezugnuj i tyle. Znalazłaś bardziej kopetentnego lekarza i tyle.
Gratuluje córci :)

No gratulacje! Kolejna styczniowa księżniczka :-) Mam nadzieję, że mojemu Bejbikowi nie urośnie do następnego usg i też będzie dziewczynka, bo jak pisałam - na ostatnim usg lekarz stwierdził, ze "nic tam nie dynda" :-) Chociaż od początku ciąży wydawało mi się, że tam chłopczyk się wykluwa. Zobaczymy...

reklama
Dziewczyny nie czuję się dobrze!! Od wczoraj mam zawroty głowy (duże), boli mnie podbrzusze i krzyż. Byłam wczoraj u gin. Najpierw przestraszyła się że skraca mi się szyjka macicy ale po USG stwierdziła że jest ok. wyniki ok. namawiała mnie na zwolnienie, ale teraz nie mogę go wziąść, bo i tak jak będę na zwolnieniu to będę musiała pracować tyle, że w domu. Do tego będę musiała odbierać mnóstwo idiotycznych telefonów. Najgorsze że nie mogę siedzieć, boli mnie, a mam trochę rzeczy do napisania na kompie. Idę leżeć.

Do góry