reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

Mnie tez od czasu do czasu pobolewa brzusio, ale sa to delikatne bóle, poprostu zwracam na nie uwagę bardziej teraz jak jestem w ciązy przywiazuję wagę, tez mówiłam lekarzowi zrobił badanie USG i sprawdził szyjkę maicy stwierdził że ok i rozwoj dziecka tez bardzo dobrze, coprawda nie robił USG dopochwowego ale licze że jest wszystko dobrze, zreszta biore duphaston od początku... zyczę wszystkiego dobrego

reklama
byłam dzis u gin prywatnie tak jak mi poradziłyście i mimo że moj lekarz prowadzący nagadał mi głupot i nie było słychać bicia serduszka to dowiedziałam się że będę miała córkę:-D( mąż mówi że chyba ją sobie wybłagałam) i że dziecko rozwija się bardzo dobrze książkowa ciąża! za miesiąc idę do mojej nowej pani gin na kontrolę i mam nadzieję że już do końca ona ją będzie prowadziła a obecnemu panu podziękuję tylko nie wiem co ja mam mu powiedzieć!????????:szok:

key nic nie mów, nie musisz się tłumaczyć poprostu zrezugnuj i tyle. Znalazłaś bardziej kopetentnego lekarza i tyle.
Gratuluje córci :)

No gratulacje! Kolejna styczniowa księżniczka :-) Mam nadzieję, że mojemu Bejbikowi nie urośnie do następnego usg i też będzie dziewczynka, bo jak pisałam - na ostatnim usg lekarz stwierdził, ze "nic tam nie dynda" :-) Chociaż od początku ciąży wydawało mi się, że tam chłopczyk się wykluwa. Zobaczymy...

reklama
Dziewczyny nie czuję się dobrze!! Od wczoraj mam zawroty głowy (duże), boli mnie podbrzusze i krzyż. Byłam wczoraj u gin. Najpierw przestraszyła się że skraca mi się szyjka macicy ale po USG stwierdziła że jest ok. wyniki ok. namawiała mnie na zwolnienie, ale teraz nie mogę go wziąść, bo i tak jak będę na zwolnieniu to będę musiała pracować tyle, że w domu. Do tego będę musiała odbierać mnóstwo idiotycznych telefonów. Najgorsze że nie mogę siedzieć, boli mnie, a mam trochę rzeczy do napisania na kompie. Idę leżeć.

Do góry